Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ELIF: Έρχεται συγκινητικό φινάλε – Νεκρός ο Ουμίτ

13


Το «TV Εθνος» αποκαλύπτει πρώτο το μεγάλο φινάλε του τρίτου κύκλου της τουρκικής δραματικής σειράς «Ελίφ», που θα αποτελέσει αφετηρία για το ξεκίνημα του τέταρτου κύκλου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο

Ο Σελίμ εμφανίζει έναν όγκο στον εγκέφαλο και αποφασίζει να πάει στην Αμερική για να υποβληθεί σε θεραπεία. Θα τον ακολουθήσουν η Ζεϊνέπ και η Αλιγέ. Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Εν τω μεταξύ, η Αρζού πιέζει τον Ουμίτ να πουλήσουν το σπίτι που μένουν μαζί προκειμένου να ξεχρεώσει ένα δάνειο που έχει πάρει. Ο Ουμίτ της ανακοινώνει πως λόγω έκτακτων συνθηκών αναγκάστηκε να πουλήσει το αγρόκτημα, τονίζοντάς της πως πρέπει να το εγκαταλείψουν αμέσως καθώς έρχονται οι νέοι ιδιοκτήτες. Η Αρζού γίνεται έξαλλη για ακόμη μία φορά, δείχνοντας να μην έχει καταλάβει όσα της έχει πει ο Ουμίτ. Επιμένει ότι το σπίτι της ανήκει λέγοντας ότι δεν πρόκειται να το εγκαταλείψει.

Ο Ουμίτ φανερά θυμωμένος μαζί της την κατηγορεί ότι αυτή ευθύνεται για την απώλεια του σπιτιού, υπενθυμίζοντάς της ότι ανάλογη ευθύνη φέρει και για την απώλεια της κόρης της, δηλώνοντάς της παράλληλα ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους. Της λέει μάλιστα να μαζέψει γρήγορα ό,τι πράγματα έχει στο σπίτι, γιατί από στιγμή σε στιγμή φθάνουν οι νέοι ιδιοκτήτες, στους οποίους θα πρέπει να το παραδώσουν.

 

Η Αρζού σε κατάσταση υστερίας βρίζει τον Ουμίτ ζητώντας του να κάνει κάτι για να μη χάσουν το σπίτι τους. Ο Ουμίτ μην μπορώντας να συνεννοηθεί μαζί της, φεύγει από το σπίτι. Η Αρζού τρέχει πίσω του και του ορμά με όλη της τη δύναμη. Ο Ουμίτ γλιστρά και πέφτει με το κεφάλι πάνω σε μια πέτρα. Η Αρζού βλέποντας ότι δεν έχει τις αισθήσεις του, τα χάνει και αρχίζει να μονολογεί μην πιστεύοντας τι έχει συμβεί, καθώς ο Ουμίτ είναι νεκρός!

Πηγή: ethnos.gr

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More