Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Έρχονται νέοι ρόλοι και μεγάλες ανατροπές!

0

Τέσσερα νέα πρόσωπα πρόκειται να ενταχθούν στο βασικό καστ της σειράς…
Μια σειρά που έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών, να μπει στα σπίτια τους και να μοιραστούν υπεροχές στιγμές μαζί. Με αλλαγές και νέες αφίξεις θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν η επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου.

Σε διαδικασία πυρετώδους προετοιμασίας βρίσκονται οι συντελεστές της σειράς, καθώς αναζητούν το νέο πρόσωπο που θα καθίσει στο τιμόνι της σεναριακής ομάδας στη θέση του Γιώργου Κρητικού, ο οποίος μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν αποχώρησε.

Σύμφωνα με το MYtv, δύο είναι τα ενδεχόμενα ή θα αναλάβει επικεφαλής του σεναρίου κάποιο από τα ήδη υπάρχουσα πρόσωπα της ομάδας ή θα αναλάβει καθήκοντα του σεναριογράφου κάποιο πρόσωπο που δεν ανήκει στην σειρά. Ωστόσο, νέες αφίξεις θα έχουμε και στους υποκριτικούς ρόλους, ώστε να καλύψουν το κενό από τα πρόσωπα που σταμάτησαν την συνεργασία τους. Απ’ ότι φαίνεται τα πρόσωπα που θα μπουν στην σειρά είναι τέσσερα, τρεις άνδρες και μια γυναίκα.

Για τον γυναικείο ρόλο, ο οποίος θα έχει άμεση ανάμειξη με ένα από τα δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια, δηλαδή ή με τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα ή με τον Βλάση και τη Φαίη, οι συντελεστές βρίσκονται σε συζητήσεις με την ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή. (πρωταγωνίστρια την περασμένη σεζόν στη σειρά ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ)

Παράλληλα, ένα νέο πρόσωπο που θα μας απασχολήσει από τη νέα σεζόν θα είναι ο Σήφης. Πρόκειται για τον γιο της Φλωρέτας που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της λόγω της βεντέτας που είχε η οικογένειά της στην Κρήτη. Όσο για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον ρόλο, οι συντελεστές της σειράς φαίνεται να έχουν προσεγγίσει τον Γιώργο Κοσκορέλλο. (τον είδαμε φέτος στη σειρά Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ)

Πηγή: MYtv zappit.gr

loading...