Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Εκτέλεση στην καφετέρια στο Περιστέρι: Σε κατάσταση σοκ ο ηθοποιός – Στις κάμερες ασφαλείας το πρόσωπο του δράστη

Αφαντος παραμένει ο δράστης της δολοφονίας σε καφετέρια που διατηρεί στο Περιστέρι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης με την σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη.

Η γνωστός ηθοποιός φέρεται να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ η δικηγόρος του Ιωάννα Παναγοπούλου δήλωσε ότι ο πελάτης της ευχαριστεί τις αρχές που κινητοποιήθηκαν άμεσα.

«Είναι σοκαρισμένοι καθώς δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους εγκλήματα αφού η περιοχή είναι ήρεμη. Η εγκληματικότητα όμως έχει αυξηθεί και θα πρέπει να ληφθούν κατασταλτικά μέτρα», δήλωσε η κ. Παναγοπούλου.

Οι έρευνες της αστυνομίας

Ο δράστης, που παραμένει ασύλληπτος, χωρίς να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πυροβόλησε το θύμα του δύο φορές, στη συνέχεια τον πλησίασε και τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι και του έριξε μια ακόμη βολή, πριν απομακρυνθεί τρέχοντας από το σημείο. Η δολοφονία έγινε µπροστά στα µάτια πολλών θαµώνων, οι οποίοι τροµοκρατηµένοι άρχισαν να τρέχουν και να καλούν σε βοήθεια.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται τώρα στις κάμερες ασφαλείας και το υλικό που έχουν απαθανατίσει για να βρουν τον δράστη, αλλά και στο παρελθόν του θύματος και τους τυχόν ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε μαζί του.

Θα αναζητούσουν το αίτιο του εγκλήματος, αν επρόκειτο δηλαδή για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών ή για εντολή εκτέλεσης του θύματος από τρίτο άτομο.

Σύµφωνα µε την πρώτη εικόνα από την Αστυνοµία, πριν ο δράστης πυροβολήσει το θύµα υπήρξε  διαπληκτισµός ανάµεσά τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι µιλούσε σπαστά ελληνικά και λειτούργησε κυνικά και ψύχραιµα.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο δράστης είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτοµα που τον περίµεναν έξω από το καφέ-µπαρ.

Δείτε τη δήλωση της δικηγόρου του Μάνου Παπαγιάννη:

loading...
Leave A Reply