Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Εξωγήινα μωρά αρουραίοι»: Νέο είδος τρωκτικών ανακαλύφθηκε σε… κουζίνα (vid)

Το βίντεο με τα παράξενα μικρά πλάσματα μοιράστηκε στο Facebook από τον Τιμ Κλερκ αφού τα είδε στο σπίτι της μητέρας του.

Οι εμπειρογνώμονες ζώων αγωνίζονται να εντοπίσουν ένα συγκεκριμένο είδος τρωκτικού που πρόσφατα ανακάλυψε μια μητέρα και ο γιος της στην κουζίνα τους. Τα άγνωστα ζώα, που ονομάστηκαν «εξωγήινα μωρά αρουραίοι», έχουν μικρά στρογγυλά σώματα με λεπτές μακριές ουρές, όπως ανέφερε η Mirror.

Τα πλάσματα που μοιάζουν με αρουραίους περιγράφονται ως «κάτι που βγαίνει από μια ταινία τρόμου» και ένα βίντεο με αυτά να στροβιλίζονται γύρω από μια κουζίνα στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας έχει γίνει viral.

Το βίντεο με τα παράξενα μικρά πλάσματα μοιράστηκε στο Facebook από τον Τιμ Κλερκ αφού τα είδε στο σπίτι της μητέρας του. Όταν ρώτησε τους φίλους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης να τα αναγνωρίσουν, κανείς δεν είχε σαφή απάντηση.

«Η μητέρα μου τα βρήκε αυτά το πρωί στο πάτωμα της κουζίνας. Κάποιο είναι ακόμα ζωντανό. Ξέρει κανείς τι είναι; Ο Νίκι είναι τρομοκρατημένος και θα έχει εφιάλτες για εβδομάδες», έγραψε ο Τιμ στο Facebook.

Το βίντεο ξεκίνησε μια μακρά αλυσίδα συνομιλίας, καθώς οι φίλοι του προσπαθούσαν να βρουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ταυτοποιήσουν τα πλάσματα.

Ένας χρήστης είπε ότι μοιάζουν με «σκόρους» κι ένας άλλος είπε, «είναι σαν κάποιος να κόψει το κάτω άκρο του ποντικιού».

Ενώ πολλοί χρήστες συμφώνησαν ότι το πλάσμα έμοιαζε με μωρά ποντικιού, κάποιοι δήλωσαν ότι είναι «μικροσκοπικές νυχτερίδες».

Ακόμη και οι εμπειρογνώμονες των τρωκτικών ήταν μπερδεμένοι από τα πλάσματα.

«Υποδηλώνουν ότι κάτι [πιθανώς μια γάτα] είχε μόλις φάει πρόσφατα το σώμα τους, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί μερικά από τα πόδια εξακολουθούσαν να λειτουργούν», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ομάδας βιοασφάλειας εντομολογίας της Νέας Ζηλανδίας στο Yahoo!7.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More