Εξέτασαν τα δόντια του Αδόλφου Χίτλερ. Το αποτέλεσμα ανέτρεψε τις θεωρίες συνωμοσίας

165

Τα δόντια είναι αυθεντικά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία – είπε ο καθηγητής Philippe Charlier, ο οποίος είναι επικαφαλής της έρευνας.

Οι θεωρίες συνωμοσίας λένε ότι ο Αδόλφος Χίτλερ διέφυγε στην Αργεντινή μέσω υποβρυχίου και έζησε την υπόλοιπη ζωή του στη Νότια Αμερική. Οι ειδικοί πιστεύουν πως είναι αναληθές.

Ωστόσο, Γάλλοι επιστήμονες για πρώτη φορά από το 1946 εξέτασαν τα σαγόνια του αρχηγού της ναζιστικής Γερμανίας και δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι αυτοκτόνησε.

Για πρώτη φορά από το 1945, ο Philippe Charlier εξέτασε τα δόντια, τα οποία οι Ρώσοι θεωρούσαν τα ερείπια του δικτάτορα. Από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, κρατήθηκαν στο Μόσκι.

Οι ερευνητές αναγκάστηκαν να αναλύσουν τα οδοντικά υπολείμματα και τις ακτινογραφίες των γνάθων του Χίτλερ που έγιναν το 1944 – ένα χρόνο πριν από το θάνατό του. Η εμφάνιση των δοντιών του αποθανόντος ταιριάζει με αυτά που φαίνονται στην ακτινογραφία του γνάθου του που έγινε πριν από ένα χρόνο. Σε αυτή τη βάση, οι επιστήμονες υποστήριξαν ότι ο Χίτλερ πέθανε το 1945.

Δεν υπήρχαν ίχνη ζωικών ινών, που μπορεί επίσης να αποτελούν μία από τις αποδείξεις της γνησιότητας της γνάθου του Αδόλφου Χίτλερ. Ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας ήταν χορτοφάγος.

Δεν υπήρχαν ίχνη πυρίτιδας στα υπολείμματα, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν πυροβολήθηκε στο στόμα.

Τα αποτελέσματα της μελέτης δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό European Journal of Internal Medicine.

loading...

Διαφήμιση

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.