Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Εξερευνητής φωτογραφίζει σπάνια λευκή άλκη που βρήκε μετά από 3 χρόνια αναζήτησης

53

Ένας εξερευνητής, ο οποίος για τρία χρόνια έψαχνε σημάδια ενός σπάνιου είδους λευκής άλκης στη Σουηδία, τελικά βρήκε το ζώο και το απαθανάτισε, σύμφωνα με την Independent.

Ο Hans Nilsson κατέγραψε στο βίντεο τη στιγμή που παρατήρησε το τετράποδο πλάσμα στην όχθη ενός ρέματος στη δυτική κομητεία της Varmland και το κοινοποίησε, κάνοντάς το να κυκλοφορήσει σε όλο το διαδίκτυο.

Το υλικό δείχνει το ζώο, το οποίο είναι ένα από τα 100 που βρίσκονται στη χώρα, να μπαίνει μέσα στο ρέμα κάπως αδέξια και να βρέχεται μέχρι τον λαιμό πριν περάσει στην απέναντι όχθη.

 

“Βλέπετε την άλκη να μπαίνει μέσα στο νερό, να πλατσουρίζει, να σκαρφαλώνει στην απέναντι όχθη, να μασάει φύλλα και μετά να με κοιτάει κατευθείαν μέσα στον φακό”, λέει ο Nilsson. “Είναι ένα ωραίο συναίσθημα να βλέπεις ένα τόσο μοναδικό ζώο που δεν τον ενοχλούν οι άνθρωποι”.

Το βίντεο διάρκειας περίπου ενάμισι λεπτού, έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ξεπερνώντας τις ένα εκατομμύριο φορές προβολές, καθώς συγκέντρωσε αμέσως 3,000 σχόλια μετά την ανάρτησή του στο Facebook.

Πηγή : huffingtonpost.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More