Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Εξελίξεις ΣΟΚ στον “Γιατρό”-Ο Αλί δεν ηρεμεί

320

«Βόμβα» είναι το σημερινό 28/5 επεισόδιο της τούρκικης σειράς του SKAI.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Φερμάν; Θα ξεπεράσει τον κίνδυνο; Όσα θα δούμε απόψε στον «Γιατρό» και θα μας συγκλονίσουν.

Τα πράγματα μετά τον συναγερμό της καραντίνας βελτιώνονται στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ. Ωστόσο, ο Αλί δεν ηρεμεί, καθώς ακόμη δεν έχει πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση από την Ναζλί.

Επεισόδιο 30 – Ο Γιατρός

Επιτέλους τα πράγματα βελτιώνονται και η κατάσταση στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ φαίνεται πως επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα. Η Μπετούς και η αδελφή της είναι και οι δυο τους καλά και μπορούν επιτέλους να ξαναδούν η μια την άλλη. Ο τοκετός της εγκύου ολοκληρώθηκε κάτω από τις πιο ανορθόδοξες και επικίνδυνες συνθήκες, όμως μητέρα και νεογνό ευτυχώς τα κατάφεραν. Ο Φέρμαν ξεπερνά τον κίνδυνο και η Μπελίζ, πιο ανακουφισμένη από ποτέ, μπορεί επιτέλους να πάει κοντά του.

Ο Γιατρός

Ο αποκλεισμός του μισού νοσοκομείου λήγει χωρίς άλλα θύματα, όμως οι συνέπειες όσων συνέβησαν αυτές τις δραματικές ώρες θα παραμείνουν για καιρό. Η Νάζλι μετανιώνει πικρά για όσα αποκάλυψε στον Φέρμαν, όταν νόμιζε πως θα τον χάσει για πάντα. Ο Αλί δεν μπορεί να περιμένει άλλο μια ξεκάθαρη απάντησή της και αρχίζει να πιστεύει ότι έχει πια χαθεί κάθε ευκαιρία.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More