Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Είναι φριχτό στην Τουρκία να σε φωνάζουν Γκιαούρ και εδώ Τουρκόσπορο (video)

10

Συνέντευξη στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” παραχώρησε η Μαίρη Ραζή με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το “Καφέ της Χαράς”.

Η ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τη νέα ανάπτυξη της ελληνικής μυθοπλασίας καθώς και την πληγή που νιώθει για την Πόλη!

“Δεν μας λείπει το ταλέντο, δεν μας λείπει η φαντασία. Ξέρουμε να κάνουμε ποιοτική τηλεόραση και μπορούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο και, γιατί όχι, να κάνουμε κάποια στιγμή και εξαγωγές” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Ραζή στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

“Υπήρχε μια αντίληψη, ακόμα και στις δραματικές σχολές, να λέμε στα νέα παιδιά να μην πηγαίνουν να παίξουν τηλεόραση αλλά να κάνουν πρώτα θέατρο.

Επειδή η τηλεόραση έχει ανάγκη και από νέες δυνάμεις, καινούργιο αίμα.

Δεν θεωρώ δίκαιο να βλέπουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα στις σειρές αλλά ο ηθοποιός είναι το μεγαλύτερο θύμα σε όλα.

Άλλος έχει το καρπούζι και άλλος το μαχαίρι” πρόσθεσε η ηθοποιός.

Όσον αφορά στην καταγωγή της από την Κωνσταντινούπολη, η Μαίρη Ραζή τόνισε με συγκίνηση πως “η Πόλη είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που με πληγώνει πολύ.

Αποφεύγω να μιλάω για την Κωνσταντινούπολη, αποφεύγω να πηγαίνω, δεν θέλω γιατί στεναχωριέμαι. Αυτός ο ξεριζωμός και η αποκόλληση που πάθαμε, δεν μπορώ να την χωνέψω! Είναι φριχτό στην Τουρκία να σε φωνάζουν Γκιαούρ και εδώ οι Έλληνες Τουρκόσπορο”.

Η Μαίρη Ραζή μίλησε, τέλος, με πολύ τρυφερά λόγια για την αγαπημένη της κόρη που ακολουθεί τα δικά της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Δείτε όλα όσα είπε:

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More