Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Είδαμε την καλλονή εγγονή της Τασσώς Καββαδία και αν είχε μπει στο GNTM θα ήταν το μεγάλο φαβορί

23

 Υπήρξε μια από τις εμβληματικές προσωπικότητες στον Ελληνικό κινηματογράφο μες ρόλους έχουν μείνει στην ιστορία και ατάκες που ακόμη και σήμερα θα ακούσεις.

Έχει μείνει στην μνήμη όλων μας ως η πιο «κακιά» του Ελληνικού κινηματογράφου που στην πραγματικότητα ο δικός της χαρακτήρας δεν είχε καμία σχέση με αυτόν που βλέπουμε ακόμη και σήμερα στις ταινίες.

«Θυμάμαι ότι ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, πολύ δοτικός, πολύς προσγειωμένη και πολύ λογική», έχει πει σε συνέντευξή της η γοητευτική εγγονή της.

Αν παρατηρήσεις όμως λίγο κάποια από τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της ίσως κάπου να πάει το μυαλό σου.

Πρόκειται λοιπόν για την Αργυρώ Καλλιάφα. Μια ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας που από τα πρώτα της βήματα στο χώρο, οι δημιουργίες της έγιναν talk of the town.

Όπως βλέπεις όμως διαθέτει και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αυτόματα την κατατάσσουν στην κατηγορία των πιο όμορφων κοριτσιών με ταλέντο και πάθος για τη δουλειά τους.

Η όμορφη νεαρή αν και σκέφτηκε να ασχοληθεί με την υποκριτική κατέληξε να σχεδιάζει ρούχα. Και έτσι, όμως, κατέληξε να ακολουθεί τα χνάρια της γιαγιάς της. Πώς; Η γνωστή ηθοποιός, όπως αποκαλύπτει τώρα η νεαρή εγγονή της είχε σπουδάσει σχέδιο μόδας στη Γαλλία, ωστόσο, την «κέρδισε» το σανίδι και η ηθοποιία και έτσι το όνειρο της ραπτικής έμεινε στο συρτάρι. Ωσπου το έβγαλε από αυτό η εγγονή της.

«Εγώ χάραξα τη δική μου πορεία στο σχέδιο και εκείνη τη δική της και νομίζω ότι δεν θα συγκρινόταν αν έκανε κάτι άλλο εκτός από αυτό που έκανε. Γεννήθηκε για να κάνει αυτό. Όταν ήμουν μικρή σκέφτηκα να ασχοληθώ με την υποκριτική γιατί είχα επηρεαστεί από τη γιαγιά μου», λέει η νεαρή Αργυρώ.

«Ήταν ευγενική, γλυκιά και ηθική. Καμία σχέση με τον κακό άνθρωπο που έδειχνε στον κινηματογράφο», συμπλήρωσε μιλώντας στην εκπομπή του Ε «Στα Καλά Καθούμενα» και αναφερόμενη και πάλι στην γιαγιά της.

«Νιώθω υπερήφανη που είμαι εγγονή της Τασσώς. Νιώθω όμως λίγο μεγαλύτερη υπερηφάνεια που προέρχομαι από μια οικογένεια που τα μέλη της τα χαρακτηρίζει η ευγένεια και η καλοσύνη. Η Τασσώ λοιπόν δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έβλεπες στις ταινίες της, ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη», είχε πει παλαιότερα η Αργυρώ Καλλιάφα.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.