Εγκεφαλικά νεκρή έγκυος γυναίκα κρατήθηκε στη ζωή για 123 μέρες ώστε να γεννηθούν τα δίδυμα μωρά της

0 58

Στην νότια Βραζιλία, συνέβη μια τραγωδία η οποία κατέληξε σε μικρό θαύμα. Η 21χρονη Frankielen da Silva Zampoli Padilha ήταν εννιά εβδομάδων έγκυος με δίδυμα όταν μια μέρα ένιωσε έναν πολύ έντονο πόνο στο κεφάλι της. Τότε κάλεσε τον άντρα της, Muriel, ο οποίος έτρεξε στο σπίτι για να είναι στο πλευρό της.

“Είπε πως το κεφάλι της την σκότωνε. Της είπα να πάρει παυσίπονο. Εκείνη όμως είπε πως ο πόνος στο πίσω μέρος του λαιμού της ήταν τόσο έντονος που ένιωθε πως θα καταρρεύσει,” είπε ο Muriel.

Όταν έφτασε σπίτι, βρήκε την γυναίκα του σε άσχημη κατάσταση. Έτρεμε, έκλαιγε, ζαλιζόταν και έκανε εμετό από τον πόνο και έτσι αποφάσισε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

4

Οι γιατροί διέγνωσαν την Frankielen με εγκεφαλική αιμορραγία. Μετά από 3 μέρες εξετάσεων, ο άντρας της έμαθε τα άσχημα νέα: η Frankielen ήταν πλέον εγκεφαλικά νεκρή και τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα για τα αγέννητα παιδιά τους. Το ζευγάρι είχε ήδη μία κόρη 2 χρονών, την Isa Beatriz, οπότε αυτά τα νέα ήταν ένα πολύ σοβαρό σοκ για τον πατέρα.

5

6

Τα δίδυμα όμως δεν πέθαναν και όλα τα όργανα της Frankielen ήταν ακόμα λειτουργικά. Τότε, πήραν την απόφαση να κρατήσουν την Frankielen στην ζωή με μηχανήματα μέχρι να γεννηθούν τα μωρά της. Πράγματι, τα δίδυμα συνέχισαν να μεγαλώνουν στην κοιλιά της για 123 μέρες.

7

Ήταν εκπληκτικό το πώς το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθούσε να δείχνει στα δίδυμα αγάπη και στοργή. Κάθε μέρα τους τραγουδούσαν, τους μιλούσαν και είχαν διακοσμήσει ακόμα και το κρεβάτι της Frankielen με φωτογραφίες της.

8

Όταν έφτασε η ώρα, γεννήθηκαν τα δύο υγιή μωράκια – η Ana Vitoria και ο αδερφός της Asaph. Τα δίδυμα παρέμειναν σε θερμοκοιτίδες για άλλους τρεις μήνες και τώρα τα φροντίζει η μητέρα της Frankielen, Angela Silva.

9

“Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου. Ήταν πολύ δύσκολο που την έχασα αλλά ήταν μαχήτρια μέχρι το τέλος και προστάτευσε τα όμορφα παιδιά της μέχρι την μέρα που πέθανε,” είπε η Angela.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.