Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έγινε ήρωας σώζοντας γυναίκα που ήθελε να πηδήξει από γέφυρα και μετά αυτοκτόνησε!

0 36

Ένας 49χρονος, πατέρας τριών παιδιών, που έγινε ήρωας, καθώς απέτρεψε μία γυναίκα από το να πηδήξει από μία γέφυρα για να βάλει τέλος στη ζωή της, αυτοκτόνησε ο ίδιος λίγες εβδομάδες αργότερα!

Απίστευτη ιστορία στην Αγγλία… Ο Άλαν Μάτοκς βρέθηκε νεκρός στον κήπο του σπιτιού του στο Στόουκ της Αγγλίας το πρωί της 28ης Ιουλίου, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με τη σύζυγό του.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης, ωστόσο, είναι πως ο θάνατος του 49χρονου επήλθε μόλις 19 μέρες αφότου έσωσε τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας, που ήθελε να πηδήξει από μία γέφυρα!

Η συγκεκριμένη ιστορία βλέπει τώρα το «φως» της δημοσιότητας στην Αγγλία και όπως είναι λογικό, έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ο θυρωρός στο επαγγελμά Άλαν Μάτοκς δεν είχε δείξει σημάδια ψυχικής διαταραχής και μάλιστα, η Αστυνομία τον είχε επιβραβεύσει με επιστολή της για τις ενέργειές του, που οδήγησαν στη σωτηρία της κοπέλας.

«Η ζωή μου ήρθε πάνω κάτω. Δεν πιστεύαμε ότι υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα, αλλά, τελικά, κάτι τον ταλαιπωρούσε.

Ήμασταν μαζί έξω το προηγούμενο βράδυ. Δεν είχα ιδέα ότι κάτι του συνέβαινε. Όλα ήταν καλά.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο», ήταν τα λόγια της σοκαρισμένης συζύγου του.

Πηγές: gazzetta.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More