Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έφυγε ο θρυλικός “Αποδυτηριάκιας”! Πέθανε ο Κώστας Καίσαρης

0 13

Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και σε όλο τον αθλητικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Καίσαρη σε ηλικία 70 χρονών.

Ο Κώστας Καίσαρης ήταν από τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες των τελευταίων δεκαετιών, ενώ σταθμό στην αθλητική δημοσιογραφία αποτέλεσε η στήλη του θρυλικού «Αποδυτηριάκια» στην εφημερίδα «ο Φίλαθλος» όπου έγραφε μαζί με το Νίκο Καραγιαννίδη.

Ο «Αποδυτηριάκιας» ήταν για 2 και πλέον δεκαετίες η πλέον εμβληματική στήλη του αθλητικού τύπου με μια ιδιαίτερη προσέγγιση «out of the box» στα αθλητικά, κοινωνικά αλλά και πολιτικά γεγονότα.

 

Μετά από 10 ημέρες νσηλεία στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, ο διάσημος δημοσιογράφος έφυγε τελικά από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν στην εφημερίδα «Τα Νέα», αλλά και την ιστοσελίδα «to10.gr», ενώ γιος του είναι ο επίσης αθλητικός συντάκτης, Θέμης Καίσαρης, από το Sport24 Radio.

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More