Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Έδωσαν λάθος βαθμολογία για να βγει αυτή η χώρα πρώτη! Κόντεψε να ξεκινήσει πόλεμος!

16

Κόντεψε να ξεκινήσει πόλεμος με το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει πριν από κάποια χρόνια στην Eurovision!

Έδωσαν λάθος βαθμολογία για να βγει μια συγκεκριμένη χώρα πρώτη!

Στη φόρα φέρνει το Youweekly.gr ένα περιστατικό που κανείς δεν μπόρεσε να ξεχάσει για τον θεσμό που έχει στιγματίσει όλο τον κόσμο!

Φαίνεται πως η υποστήριξη προς τους γείτονες υπήρχε από τα ξεκινήματα του θεσμού και μάλλον απτή απόδειξη αποτελεί η περίπτωση της Νορβηγίας το 1963. Την χρονιά εκείνη, η Eurovision διοργανώθηκε από το Ην. Βασίλειο, επειδή η χώρα που την είχε κερδίσει την προηγούμενη χρονιά, η Γαλλία δεν μπόρεσε να αναλάβει τη διοργάνωση για οικονομικούς λόγους.

Eurovision σκάνδαλο

Τη βραδιά του τελικού, έγινε το εξής ευτράπελο για κάποιους, σκάνδαλο για άλλους: Η Ελβετία ήταν μπροστά με δύο βαθμούς από τη Δανία. Όταν ήρθε η σειρά της Νορβηγίας να ψηφίσει τηλεφωνικά ο εκπρόσωπος της κριτικής επιτροπής, είπε λάθος τους βαθμούς που έδινε η χώρα του κι επιστρέφοντας άλλαξε τους αρχικούς βαθμούς με αποτέλεσμα η Δανία να έρθει πρώτη με διαφορά 2 βαθμών από την Ελβετία.

youweekly.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More