Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Έχασα το “γιο” μου στις πλημμύρες της Μάνδρας»

190

Ο λόγος για τον 36χρονο οδηγό, Γιώργο Μακαρούνα, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που συμπεριλήφθηκαν στον μακρύ κατάλογο των νεκρών από τις πλημμύρες στη Μάνδρα.

«Ένα από τα θύματα των πλημμυρών ήταν ο γιος της καλύτερής μου φίλης, της Χαρούλας. Αυτό το παιδί το ξέρω από 3 χρονών. Το παιδί αυτό είναι οικογένειά μου, σαν παιδί μου. Το παιδί σου δεν είναι μόνο αυτό που βγάζεις από την κοιλιά σου, είναι αυτό που μεγαλώνεις, που σκέφτεσαι, αυτό που νιώθεις», είπε συγκλονισμένη. πλημμύρες της Μάνδρας

Ανατριχιαστική είναι μάλιστα η περιγραφή της μαύρης εκείνης μέρας που έμαθε για το χαμό του.

«Με τη Χαρούλα μιλάμε 20 φορές την ημέρα. Με πήρε και μου είπε: “Πίτσα μου, το παιδί, κόπηκε το τηλέφωνο”. Μετά έπαιρνα και εγώ τηλέφωνο τον Γιώργο, αλλά δεν απαντούσε. Πήρα 20 τηλέφωνα. Δεν απαντούσε. Μεγάλη συμφορά. Ήταν εξαιρετικό παιδί. Δεν μπορώ καθόλου. Αυτή η οικογένεια είναι οικογένειά μου. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έχω μεγάλο πένθος. Ήταν ένα εργατικό παιδί. Στη δουλειά του πήγαινε, αλλά δυστυχώς αυτός ο δρόμος δεν πρέπει να είναι για νταλίκες 18 μέτρα. Πήγα στη Μάνδρα και τα είδα όλα. Δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Μιλάω και τρέμω. Είναι άδικο να πνιγεί τόσος κόσμος. Ας κάνουνε κάτι. Ας βοηθήσουν τις οικογένειες», είπε.

Όπως είπε γνωρίστηκε με την οικογένεια του 36χρονου, όταν εκείνος ήταν μικρός.

«Ο Γιώργος όταν ήταν μικρός είχε έρθει μαζί με την οικογένειά του και ήθελε να του τραγουδήσω το “Θυσιάστηκα”. Από εκείνη την ημέρα ήμασταν φίλοι. Έχω βαφτίσει και τον αδελφό του, τον Σωτήρη, και έχει και έναν άλλον αδελφό, τον Ραφαήλ. Δεν μπορώ να σου περιγράψω για τι οικογένεια μιλάμε. Ο μπαμπάς τους, ο Νίκος, “έφυγε” πριν από τρία χρόνια. Όταν ήθελα να νιώσω λίγο οικογένεια, πήγαινα σπίτι τους. Από αυτούς τους ανθρώπους γνώρισα τη Μάνδρα. Μου έλεγαν να πάω να μείνω εκεί», είπε.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More