Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Διώξτε την Κακή Ενέργεια, το «Μάτι» και τη Γρουσουζιά με Αυτό το Σπιτικό «Ξόρκι».

0 884

Αφήστε τις λάμπες με αλάτι Ιμαλαΐων, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να εμπλουτίσετε τον χώρο στον οποίο μένετε.

Εάν έχετε νιώσει ποτέ δυσφορία στο ίδιο σας το σπίτι, πίεση ή προβλήματα υγείας, υπάρχει τρόπος να βρείτε τι ακριβώς ευθύνεται.

Παρακάτω θα δείτε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ συνηθισμένο αντικείμενο που υπάρχει σε κάθε νοικοκυριό και θα σας βοηθήσει να διώξετε την κακή ενέργεια από το σπίτι.

Συστατικά:

  • 1/3 κούπας αλάτι
  • 1 κ.σ ξύδι
  • 1 ποτήρι γεμάτο νερό

Οδηγίες:

Βάλτε το αλάτι στο άδειο ποτήρι. Το αλάτι θα πρέπει να καλύπτει το ένα τρίτο του ποτηριού. Γεμίστε το ποτήρι με το νερό και προσθέστε το ξύδι.

Κρύψτε το μείγμα στο δωμάτιο που νιώθετε την περισσότερη δυσφορία. Εάν δεν είστε σίγουροι, βάλτε το στο σαλόνι. Αφήστε το για 24 ώρες και σιγουρέψτε πως κανείς δεν θα το μετακινήσει.

Αποτελέσματα:

Μετά από μία μέρα, εάν δείτε το ποτήρι να έχει το ίδιο χρώμα, σημαίνει πως δεν υπάρχουν αρνητικές ενέργειες στο σπίτι σας. Ωστόσο, αν το ποτήρι έχει αλλάξει χρώμα, και η υφή του μείγματος είναι διαφορετική, αυτό είναι σημάδι πως όντως υπάρχει αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας.

Εάν είναι έτσι, επαναλάβετε αρκετές φορές την διαδικασία μέχρι το ποτήρι να μην αλλάζει. Όταν θέλετε να ξεφορτωθείτε την αρνητική ενέργεια, να την πετάτε στην λεκάνη και να πατάτε το καζανάκι.

Γιατί δουλεύει

Πιστεύεται πως οι άνθρωπο μπορούν να φέρουν ή να αφήσουν αρνητικές ενέργειες. Αρχαίες κουλτούρες πιστεύουν πως το αλάτι είναι παγίδα για την αρνητική ενέργεια και την καθαρίζει.

Credit: shared.com

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More