Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια αλλά δε γνωρίζαμε ότι είναι αδέρφια

2,033

Διάσημοι Έλληνες: Ποιος είπε πως οι διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί δεν έχουν αδέρφια; Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν και μάλιστα αδέρφια, που εργάζονται επίσης ως ηθοποιοί. Επίσης, ορισμένα από αυτά τα αδέρφια – ηθοποιοί διαθέτουν διαθέτουν ακόμη και διαφορετικό επίθετο.

Διάσημοι Έλληνες – Χρήσιμες πληροφορίες: Αδέρφια Ελλήνων ηθοποιών

1. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος επέλεξε να πάρει το επίθετο της μητέρας του, έχει αδερφό, αλλά εκείνος έχει διαφορετικό επίθετο. Το όνομα του ηθοποιού είναι Νίκος Πουρσανίδης. Οι δυο τους έχουν παίξει σε σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί έχουν αγαπηθεί αμφότεροι από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια αλλά δε γνωρίζαμε ότι είναι αδέρφια - Εικόνα 1

2. Ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής έχει αδερφή. Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από συνάδελφος, είναι και αδερφός της επίσης γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, Ελισάβετ Μουτάφη.

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια αλλά δε γνωρίζαμε ότι είναι αδέρφια - Εικόνα 2

3. Αδελφή της Αντιγόνης Ψυχράμη είναι η Ειρήνη. Η Ειρήνη ήταν τραγουδίστρια στο γνωστό συγκρότημα Hi-5. Πλέον, όμως, ασχολείται, με την υποκριτική. Μάλιστα, η ίδια έχει παίξει και στη σειρά, «Μην ψαρώνεις».

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια αλλά δε γνωρίζαμε ότι είναι αδέρφια - Εικόνα 3

4. Ο Αργύρης Πανταζάρας που πρωταγωνιστεί στη σειρά της τηλεόρασης «OPEN BEYOND», «Κόκκινο Ποτάμι», έχει αδέρφια. Πρόκειται για την Ίριδα, η οποία είναι επίσης ηθοποιός. Μάλιστα, η Ίριδα έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια αλλά δε γνωρίζαμε ότι είναι αδέρφια - Εικόνα 4

5. Οι αδερφές Ανδρούτσου είναι αμφότερες γνωστές στο χώρο της υποκριτικής. Το περίεργο με την περίπτωσή τους είναι πως στο ξεκίνημά της καριέρας τους, πολλοί πίστευαν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί που απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια αλλά δε γνωρίζαμε ότι είναι αδέρφια - Εικόνα 5

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More