Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Διάσημα ζευγάρια που δεν γνωρίζαμε καν ότι είχαν σχέση!

0 651

Υπάρχουν μερικά διάσημα ζευγάρια που είτε αγνοούσαμε την ύπαρξή τους, δεν γνωρίζαμε δηλαδή ότι ήταν σε σχέση, είτε απλά το έχουμε ξεχάσει. Ποια είναι αυτά;

Η αλήθεια είναι πως τα διάσημα ζευγάρια δεν είναι εύκολο να κρυφτούν. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα τους ανακαλύψει, παπαράτσι θα τους πετύχουν κάπου και θα βγάλουν το πολυπόθητο κλικ.

Απ΄την άλλη, υπάρχουν διάσημα ζευγάρια που πραγματικά είχαμε ξεχάσει ότι είναι σε σχέση, για περισσότερο ή λιγότερο διάστημα. Κάποτε ήταν μαζί, ερωτευμένοι μέχρι που αποφάσισαν να προχωρήσουν. Συμβαίνουν αυτά!

Διάσημα ζευγάρια που είχαμε ξεχάσει πως ήταν σε σχέση…

Ryan Gosling και Sandra Bullock

Διάσημα ζευγάρια

Ο ρομαντικός και άλλοτε σκληρός άνδρας ήταν σε σχέση με την γλυκιά Sanda Bullock. Πόσοι το θυμούνται αυτό;; Γνωρίστηκαν το 2002 στην ταινία, Murder by Numbers και είχαν μια σχέση για 2 χρόνια. Και είχαν 21 χρόνια διαφορά!

Jessica Biel και Chris Evans

διάσημα ζευγάρι

Ο Justin Timberlake παρακαλώ να κλείσει τα αυτιά του… Η Jessica Biel ήταν σε σχέση με τον Chris Evans για 5 χρόνια και μάλιστα μιλούσαν και για γάμο. Τελικά, όμως, αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλους δρόμους.

Tom Cruise και Cher

διάσημα ζευγάρια

Ο Tom Cruise ήταν μόλις 22 ετών όταν γνώρισε την Cher για πρώτη φορά, στον γάμο της Madonna με τον Sean Penn στο Malibu στα 80s. Μπορεί η Cher να ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερή του αλλά είχα παραδεχτεί σε συνέντευξή της ότι ήταν ένας από τους top 5 lovers!

Cameron Diaz και Jared Leto

διάσημα ζευγάρια

Η Cameron Diaz και ο Jared Leto δεν έβγαιναν απλώς στα 90s αλλά ήταν και αρραβωνιασμένοι μέχρι το 2003 όταν τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν. Τώρα που τους βλέπουμε ξανά μαζί, μας αρέσουν.

Britney Spears και Colin Farrell

διάσημα ζευγάρια

Όλοι θυμούνται τη σχέση της Britney Spears με τον Justin Timberlake. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι στα 90s η Britney είχε σχέση με τον Colin Farrell και η τραγουδίστρια λέει τα καλύτερα για εκείνον.

Julia Roberts και Liam Neeson

διάσημα ζευγάρια

H Julia Roberts ήταν μόλις 19 ετών όταν γοητεύτηκε από τον Liam Neeson, τόσο από τη προσωπικότητά του όσο και από την εμφάνισή του. Όταν ο Neeson ήταν 30 και η Roberts ήταν 19, είχαν μια σχέση!

Mila Kunis και Macaulay Culkin

διάσημα ζευγάρια

Δεν μπορούμε να φανταστούμε την Mila Kunis με κάποιον άλλον εκτός από τον Aston Kutcher. Ωστόσο, η ηθοποιός είχε σχέση και με τον Macaulay Culkin και οι δυο τους περνούσαν πολύ καλά.

Ήταν μαζί άλλωστε για 8 ολόκληρα χρόνια!

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More