«Διαπιστώσαμε να μην έχει ληφθεί υπόψιν ένα από τα κορυφαία ουσιώδη στοιχεία» – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη! (video)

0 219

Για το γεγονός ότι ανοίγει ξανά ο φάκελος Παντελίδη, μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοφιλούς τραγουδιστή, Δημήτρης Ιωαννίδης, στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δυστυχώς στο πλαίσιο της εισαγγελικής διατάξεως δε διαπιστώσαμε να έχει ληφθεί υπόψιν ένα από τα κορυφαία, νέα, ουσιώδη στοιχεία, τα οποία θέσαμε υπόψιν του κ. Αντιεισαγγελέως Εφετών Αθηνών και δεν ήταν άλλο από το πόρισμα του Προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιώς. Σύμφωνα με αυτό προέκυπτε ότι ο Παντελής δε θα μπορούσε ποτέ να ήταν οδηγός του οχήματος» εξήγησε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε:

«Το κρίσιμο είναι που το πόρισμα συνοδεύτηκε από μια αναπαράσταση του οδικού τροχαίου ατυχήματος, των μηχανικών χαρακτηριστικών της σύγκρουσης. Τα όποια πορίσματα του Προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας επιβεβαιώνονταν και από φυσικής σκοπιάς».

Ο δικηγόρος ανέφερε επίσης, μεταξύ άλλων ότι «H οικογένεια ζητά δικαίωση και θεωρούμε εν μέρει ότι ένα τμήμα της δικαίωσης αυτής επέρχεται».Παντελίδη

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.