ΔΕΝ υπάρχει ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ! ΣΟΚ μπροστά στις ΚΑΜΈΡΕΣ!ΠΕΘΑΝΕ ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ που ήπιε το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ μέσα στο Δικαστήριο της Χάγης! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

0 607

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 72χρονος Σλόμπονταν Πράλγιακ ο οποίος νωρίτερα ήπιε δηλητήριο μέσα στο δικστήριο της Χάγης, όταν άκουσε την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Ο Κροατοβόσνιος στρατιωτικός, Σλόμπονταν Πράλιακ, ο οποίος δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό στη Χάγη για εγκλήματα πολέμου κατά τον πόλεμο του 1992 – 1995 στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ακούγοντας ότι η καταδίκη του σε 20 χρόνια κάθειρξη επικυρώθηκε από το δικαστήριο, ήπιε υγρό, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ήταν δηλητήριο.

Πρόκειται για έναν από τους έξι πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες των Κροατοβόσνιων, οι οποίοι έχουν οδηγηθεί ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για εγκλήματα πολέμου.
Ο Πράλιακ είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλακή το 2013 για εγκλήματα κατά Βόσνιων Μουσουλμάνων στο ανατολικό Μόσταρ, στην Ερζεγοβίνη.

Ακούγοντας τον δικαστή να ανακοινώνει ότι η ποινή διατηρείται, ο Πράλιακ αναφώνησε: «Ήπια δηλητήριο».

Οι εφέσεις των έξι Κροατοβόσνιων ηγετών είναι οι τελευταίες που θα εξετάσει το ειδικό Διεθνές Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου διέταξε αμέσως να πέσουν οι κουρτίνες στα τζάμια της αίθουσας και να κληθεί ασθενοφόρο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Slobodan Praljak "poison"

#breaking Διακοπή στο Δικαστήριο της Χάγης – Κατηγορούμενος «πήρε δηλητήριο» http://bit.ly/2zOXiYQ O δικαστής στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης διάβαζε την τελική ετυμηγορία επί της προσφυγής έξι Kροατό-Βόσνιων, πρώην πολιτικών και στρατιωτικών ηγετών που είχαν καταδικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τη διετία 1992-1994, ειδικά στην περιοχή Μόσταρ. Ο Σλόμπονταν Πραλτζιάκ, φαίνεται ότι πήρε δηλητήριο κατά την διάρκεια της ανάγνωσης της απόφασης. Το euronews μετέδιδε ζωντανά την απόφαση αυτή. http://bit.ly/2zOXiYQ

Posted by Euronews ελληνικά on Mittwoch, 29. November 2017

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.