Έκτορας Μποτρίνι :Δεν βάζω εύκολα γυναίκα στην κρεβατοκάμαρά μου

0 118

Ο δαιµόνιος 49χρονος σεφ Έκτορας Μποτρίνι µε την αναγνωρισµένη επαγγελµατική πορεία, αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική ζωή του και τις δηµόσιες εµφανίσεις µε την αγαπηµένη του.

«∆ιαφυλάσσω πολύ καλά την πόρτα της κρεβατοκάµαράς µου. Πάντα έχω σχέσεις και µάλιστα µεγάλες σε διάρκεια, απλά δεν τις διαφηµίζω. ∆εν είναι σωστό να βάζεις τον άλλο σε τέτοια διαδικασία, που πολλές φορές µπορεί να είναι και επίπονη. ∆εν µου αρέσει όταν βλέπω ζευγάρια να φιλιούνται δηµοσίως.Έκτορας Μποτρίνι 

Άλλο η προσωπική ζωή και άλλο η δουλειά. Άλλωστε, τη δουλειά µου δεν την παίρνω ποτέ σπίτι µου», δηλώνει ο Έκτορας, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει µαγειρέψει ποτέ για την αγαπηµένη του.

«∆εν µαγειρεύω ποτέ, για τη γυναίκα που είναι στη ζωή µου, δεν κάνω πλάκα. Και σίγουρα δεν θα της έκανα το τραπέζι στο µαγαζί µου, αλλά κάπου ήρεµα που να µην εµπλέκεται η δουλειά µου και να είναι ροµαντικά.

Φαντάσου να είµαστε στο “Botrini’s” στο Χαλάνδρι, που όλο και κάτι γίνεται και να σηκώνοµαι από το τραπέζι και να την αφήνω µόνη της κάθε πέντε λεπτά!». Αν και µέχρι τώρα δηλώνει εργένης, ο Έκτορας κάνει την έκπληξη δηλώνοντας στη Real: «Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά δεν θα βγω και στον δρόµο να το φωνάξω.

Άλλωστε, οι σχέσεις που έχω µε κάποιους συνεργάτες µου είναι σχέση πατέρα µε γιο. Θεωρώ πως υπάρχουν άλλα πράγµατα που µετρούν σε µια σχέση, όπως η εκτίµηση, ο έρωτας, η αγάπη, ο αµοιβαίος σεβασµός και θαυµασµός. Ο γάµος για εµένα δεν είναι κάτι το ουσιαστικό, αλλά κάτι το διαδικαστικό, ένα χαρτί».

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.