Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Δεν προλαβαίνουν να σβήνουν “φωτιές” στον ΣΚΑΙ – Στα άκρα Μικρούτσικος και Βαρθακούρης

Νέα προβλήματα στον ΣΚΑΙ με το Big Brother – Στα άκρα Μικρούτσικος και Βαρθακούρης

Η παρουσίαση live εκπομπής αποδείχτηκε δύσκολο σπορ για τον χαρισματικό κατά τα άλλα, Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος προσπαθεί μεν, πέφτει σε τεράστια λάθη δε.

Από την άλλη πλευρά ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ο μοναδικός που δίνει την αίσθηση… επαγγελματικού αποτελέσματος κάθε Παρασκευή.

Οι χρήστες του διαδικτύου αποθεώνουν τον έναν, κατακεραυνώνουν τον άλλο, με τον Χάρη να γίνεται αποδέκτης αρνητικότατων σχολίων κυρίως για το γεγονός πως επιμένει να διακόπτει καλεσμένους και Μικρούτσικο.

Κάτι που σύμφωνα με πηγές εκ των έσω έχει εξαγριώσει τον Ανδρέα ο οποίος έχει ζητήσει επανειλημμένα από τον Βαρθακούρη να πάψει να μιλάει πάνω στον ίδιο, τους παίκτες ή τους παρευρισκομένους στο στούντιο.

Ο παρουσιαστής, σαφώς, ουδεμία σημασία έχει δώσει μέχρι στιγμής, κάτι που έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια κυρίως στην παραγωγή του ριάλιτι.

Όλοι προβλέπουν ότι η «έκρηξη» του Ανδρέα Μικρούτσικου, είναι θέμα χρόνου, καθώς παρά την τεράστια τηλεοπτική του εμπειρία πλέον δεν μπορεί να κρύψει τα νεύρα του κάθε φορά που ο παρουσιαστής δεν τον αφήνει να… ολοκληρώσει πρόταση.

Πηγή: dailymedia.com.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.