Εβελίνα Παπούλια:«Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ πόσα χρήματα έχω»

0 33

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Μπρούσκο», η πανέμορφη Εβελίνα Παπούλια μας συστήνεται με νέο ρόλο μέσα από το «To τατουάζ» του Alpha.

«Είναι μια πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά, ο ρόλος είναι κοντινός στο κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας μου. Πιστεύω πολύ σε αυτήν τη σειρά, την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή όπως όλοι μας» δηλώνει στη Secret.

Το κανάλι άλλαξε, όχι όμως και οι συντελεστές. «Ήθελα πολύ να συνεργαστώ ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κουλή Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου γιατί είναι επαγγελματίες και πολύ καλοί άνθρωποι και αυτά είναι δύο στοιχεία που μου παρέχουν ασφάλεια και ηρεμία όταν δουλεύω. Η συνεργασία είναι το Α και το Ω για εμένα», λέει.Εβελίνα Παπούλια

Τι σημασία έχουν για την ηθοποιό τα χρήματα;

«Εγώ με ό,τι έχω περνώ καλά. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ πόσα χρήματα έχω, αλλά ποιους ανθρώπους έχω πλάι μου για να περνάμε όλοι καλά. Αν μπω στη λογική πως χρωστάω εδώ και εκεί, ε τότε θα σκεφτώ πως δεν είσαι μόνη σου ούτε σ’ αυτό γιατί όλοι χρωστάμε από την ημέρα που γεννηθήκαμε. Την υγεία μας να έχουμε, κέφι και ευκαιρίες για δουλειά», λέει μεταξύ άλλων.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.