Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Δεν ήθελε τα σκυλιά της και τα πέταξε στο απορριμματοφόρο. Η συνέχεια θα σας σοκάρει!

0 33

Το Μεξικό έχει νόμους που αφορούν την προστασία των ζώων, όπως και πολλές χώρες του κόσμου. Στην εικόνα που βλέπετε, η οποία βγήκε σε μία γειτονιά της πόλης του Μεξικού, υπάρχουν δύο σκυλιά σε ένα σκουπιδιάρικο. Δεν ανέβηκαν μόνα τους εκεί – ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους δεν τα ήθελε και έτσι τα έδωσε στους υπάλληλους του δήμου.

Ενώ αυτή η εικόνα είναι πολύ άσχημη, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο – νωρίτερα φέτος είδαμε ένα βίντεο με έναν άντρα να πετάει ζωντανά σκυλιά σε απορριμματοφόρο!

3

Η “Mundo Patito” είναι μία ομάδα διάσωσης ζώων με έδρα την πόλη του Μεξικό. Προσπαθούν πολύ σκληρά να αλλάξουν την πόλη, αλλά οι αρχές δεν φαίνεται να νοιάζονται. Όταν οι εθελοντές άκουσαν για το περιστατικό αυτό, πήγαν αμέσως να τα βρουν και να τα σώσουν!

4

Οι σκύλοι, ο Hachi και ο Pancho είναι ασφαλείς. Η οργάνωση κατάφερε να εντοπίσει και τον πρώην ιδιοκτήτη τους. Το όνομά της ήταν Alejandra Gonzalez και λέει πως οι υπάλληλοι του δήμου επέμεναν να τους δώσει τα σκυλιά της – και αυτό ακριβώς έκανε!

5

Οι σκέψεις σας;

Credit: heroviral.com

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More