Δεν φαντάζεστε… Δείτε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική Esmeralda που είναι πια 53 ετών!

244

Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που η Leticia Calderon τρέλανε τα μηχανάκια της μέτρησης τηλεθέασης στην Ελλάδα με τον ρόλο της τυφλής Esmeralda στην ομώνυμη σειρά.

Η Calderon, γεννημένη στις 15 Ιουλίου του 1965, πρωταγωνίστησε σε πολλές ακόμα μεξικάνικες τηλενουβέλες χωρίς να κάνει την ίδια επιτυχία.

Στα 53 της χρόνια, η θρυλική Esmeralda διατηρείται πιο νέα από ποτέ, είναι πλέον κατάξανθη, μαμά δύο αγοριών του Λουσιάνο & του Κάρλο Κογιάδο και συνεχίζει την τηλεοπτική της καριέρα.

Η Καλντερον, σπούδασε ηθοποιία στην Televisa Educational Training Centre και συμμετείχε σε πολλά θεατρικά έργα μέχρι που το 1997 με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειράEsmeralda έγινε διάσημη. Η σειρά προβλήθηκε σε περισσότερες από 120 χώρες και αποτέλεσε τηλεοπτικό φαινόμενο σπάζοντας πολλαπλά ρεκόρ τηλεθέασης!

Η σειρά προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 120 χώρες, κατορθώνοντας να σπάσει πολλαπλά ρεκόρ τηλεθέασης και να μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά φαινόμενα της δεκαετίας του ’90.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.