Η καθημερινή σου ενημέρωση!

DARK Σεζόν 3: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1-2-3-4

Dark 1ος κύκλος Επεισόδιο 1, Επεισόδιο 2, Επεισόδιο 3, Επεισόδιο 4. Η Μάρτα και ο Γιόνας ταξιδεύουν στο 2052 και παίρνουν μια ιδέα από το ζοφερό μέλλον. Το 1954, δύο κάτοικοι του Βίντεν εξαφανίζονται, ενώ η Χάνα μαθαίνει ανέλπιστα νέα.

 

Dark 3ος κύκλος Επεισόδιο 1

Τίτλος: Ντεζαβού

Το 2019, ο Γιόνας βγαίνει από μια σπηλιά σε έναν παράξενο αλλά γνώριμο κόσμο: την πόλη του Βίντεν, που προσπαθεί να συνέλθει από την πρόσφατη εξαφάνιση ενός αγοριού.

 

Dark 3ος κύκλος Επεισόδιο 2

Τίτλος: Οι επιζώντες

Η Μάρτα ταξιδεύει στο 1888 για να προειδοποιήσει τους φίλους της για την καταστροφή του 2020. Οι παλιοί κι οι σύγχρονοι κάτοικοι του Βίντεν ψάχνουν τους αγαπημένους τους.

 

Dark 3ος κύκλος Επεισόδιο 3

Τίτλος: Αδάμ και Εύα

Η Σαρλότ και ο Ούλριχ προσπαθούν να κατανοήσουν τι συνέβη στο καταφύγιο. Σε διαφορετικές εποχές, ο Γιόνας και η Μάρτα προσπαθούν να κερδίσουν αμοιβαία εμπιστοσύνη.

 

Dark 3ος κύκλος Επεισόδιο 4

Τίτλος: Η απαρχή

Η Μάρτα και ο Γιόνας ταξιδεύουν στο 2052 και παίρνουν μια ιδέα από το ζοφερό μέλλον. Το 1954, δύο κάτοικοι του Βίντεν εξαφανίζονται, ενώ η Χάνα μαθαίνει ανέλπιστα νέα.

 

Δημιουργοί: Μπαράν Μπο Οντάρ, Γιάντγιε Φρίζε

Καστ: Λουίς Χόφμαν, Όλιβερ Ματούτσι, Γιόρντις Τρίμπελ, Μάια Σον, Κάρολαϊν Έικχορν, Σεμπάστιαν Ρούντολφ, Ανατόλ Τάουμπμαν, Μαρκ Γουάσκι, Στίφαν Κάμπγουϊρθ, Άννα Ρατ-Πολ, Αντρέας Πίτσμαν, Λίσα Βικάρι, Μάικλ Μεντλ, Άντζελα Γουίνκλερ

Είδος: Γερμανική τηλεοπτική σειρά, Μυστήριο, Θρίλερ, Δράμα, Επιστημονικής φαντασίας.

Χαρακτηριστικό: Ανατρεπτικό, Ανατριχιαστικό.

Βαθμός καταλληλότητας: 16+

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.