Η καθημερινή σου ενημέρωση!

DARK Σεζόν 2: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5-6-7-8

Dark 1ος κύκλος Επεισόδιο 5, Επεισόδιο 6, Επεισόδιο 7, Επεισόδιο 8. Την ημέρα της Αποκάλυψης, ο Κλάουζεν ερευνά τον πυρηνικό σταθμό καθώς ο Γιόνας και η Κλαούντια χρησιμοποιούν τη μηχανή του χρόνου για να συνδέσουν παρελθόν και μέλλον.

 

Dark 2ος κύκλος Επεισόδιο 5

Τίτλος: Άλλα χάνονται, άλλα βρίσκονται

Το 1987, ο Ούλριχ αδράττει μια ευκαιρία. Τα παιδιά επιστρέφουν στη σπηλιά με τη μηχανή του χρόνου και ο Γιόνας βρίσκει κάποιο παραθυράκι που μπορεί να αλλάξει το μέλλον.

 

Dark 2ος κύκλος Επεισόδιο 6

Τίτλος: Ατέρμονος κύκλος

Ο Γιόνας ταξιδεύει στο 2019 με ένα σχέδιο για να εμποδίσει την Αποκάλυψη. Στο πάρτι της επετείου των Νίλζεν, ο Ούλριχ φεύγει κρυφά με τη Χάνα.

 

Dark 2ος κύκλος Επεισόδιο 7

Τίτλος: Ο Λευκός Διάβολος

Η Μάρτα μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του Ξένου. Η Κλαούντια προσπαθεί να εμποδίσει τον θάνατο του Ίγκον το 1987. Η Χάνα ταξιδεύει στο 1954 για να δει τον Ούλριχ.

 

Dark 2ος κύκλος Επεισόδιο 8

Τίτλος:  Το τέλος και η αρχή

Την ημέρα της Αποκάλυψης, ο Κλάουζεν ερευνά τον πυρηνικό σταθμό καθώς ο Γιόνας και η Κλαούντια χρησιμοποιούν τη μηχανή του χρόνου για να συνδέσουν παρελθόν και μέλλον.

 

Δημιουργοί: Μπαράν Μπο Οντάρ, Γιάντγιε Φρίζε

Καστ: Λουίς Χόφμαν, Όλιβερ Ματούτσι, Γιόρντις Τρίμπελ, Μάια Σον, Κάρολαϊν Έικχορν, Σεμπάστιαν Ρούντολφ, Ανατόλ Τάουμπμαν, Μαρκ Γουάσκι, Στίφαν Κάμπγουϊρθ, Άννα Ρατ-Πολ, Αντρέας Πίτσμαν, Λίσα Βικάρι, Μάικλ Μεντλ, Άντζελα Γουίνκλερ

Είδος: Γερμανική τηλεοπτική σειρά, Μυστήριο, Θρίλερ, Δράμα, Επιστημονικής φαντασίας.

Χαρακτηριστικό: Ανατρεπτικό, Ανατριχιαστικό.

Βαθμός καταλληλότητας: 16+

 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.