Η καθημερινή σου ενημέρωση!

DARK Σεζόν 1: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6-7-8-9-10

Dark 1ος κύκλος Επεισόδιο 6, Επεισόδιο 7, Επεισόδιο 8, Επεισόδιο 9, Επεισόδιο 10. Ο Πίτερ μένει έκπληκτος. Ο Γιόνας μαθαίνει την αλήθεια για την οικογένειά του, αλλά τον περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις. Ο Χέλγκε αναγκάζεται να κάνει μια θυσία.

 

Dark 1ος κύκλος Επεισόδιο 6

Τίτλος: Η δημιουργία του κόσμου

Αναζητώντας απαντήσεις στο παρελθόν, ο Ούλριχ ανακαλύπτει ανησυχητικά οικογενειακά μυστικά. Με ολοκαίνουριο εξοπλισμό, ο Γιόνας διεισδύει στα σκοτεινά βάθη του σπηλαίου.

 

Dark 1ος κύκλος Επεισόδιο 7

Τίτλος: Σταυροδρόμια

Ο Ούλριχ «ανακρίνει» τον αδύναμο και φοβισμένο Χέλγκε στο γηροκομείο. Ο Γιόνας αναζητά τον Μίκελ, ο ξένος όμως τον προειδοποιεί να πάψει να σκαλίζει το παρελθόν.

 

Dark 1ος κύκλος Επεισόδιο 8

Τίτλος: Ό’τι σπείρεις, θα θερίσεις

Το 1953, δύο παραμορφωμένα σώματα αγοριών βρέθηκαν θαμμένα σε ένα εργοτάξιο, όπου επρόκειτο να χτιστεί το πυρηνικό εργοστάσιο του Βίντεν.

 

Dark 1ος κύκλος Επεισόδιο 9

Τίτλος: Τώρα είναι η στιγμή

Ο Ούλριχ αψηφά το νόμο, ο Χέλγκε προσπαθεί να διώξει τον Ίγκον Τίντεμαν, η Κλαούντια εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις του σπηλαίου και η Καταρίνα επιτίθεται στη Χάνα.

 

Dark 1ος κύκλος Επεισόδιο 10

Τίτλος: Άλφα και ωμέγα

Ο Πίτερ μένει έκπληκτος. Ο Γιόνας μαθαίνει την αλήθεια για την οικογένειά του, αλλά τον περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις. Ο Χέλγκε αναγκάζεται να κάνει μια θυσία.

 

Δημιουργοί: Μπαράν Μπο Οντάρ, Γιάντγιε Φρίζε

Καστ: Λουίς Χόφμαν, Όλιβερ Ματούτσι, Γιόρντις Τρίμπελ, Μάια Σον, Κάρολαϊν Έικχορν, Σεμπάστιαν Ρούντολφ, Ανατόλ Τάουμπμαν, Μαρκ Γουάσκι, Στίφαν Κάμπγουϊρθ, Άννα Ρατ-Πολ, Αντρέας Πίτσμαν, Λίσα Βικάρι, Μάικλ Μεντλ, Άντζελα Γουίνκλερ

Είδος: Γερμανική τηλεοπτική σειρά, Μυστήριο, Θρίλερ, Δράμα, Επιστημονικής φαντασίας.

Χαρακτηριστικό: Ανατρεπτικό, Ανατριχιαστικό.

Βαθμός καταλληλότητας: 16+

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.