Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Δ.Κούβελας: Να τελειώνουμε με τα πιστοποιητικά – Εμβολιασμένοι & ανεμβολίαστοι μεταδίδουν το ίδιο

«Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν το ίδιο»

Νέα ανάρτηση έκανε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος αναφέρεται σε έρευνα η οποία υποστηρίζει πως εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν το ίδιο.

«Λοιπόν για να τελειώνουμε με τα πράσινα πιστοποιητικά και πράσινα (ή γαλαζοπράσινο κλπ) άλογα (από το α-στερητικό και λόγος=αιτία, λογική και ομιλία).

Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, έχουν ίδιο ιικό φορτίο.

Εμβόλιο = ατομική προστασία!», έγραψε ο Δ.Κούβελας.

Μετάλλαξη «Δέλτα»: Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν όπως οι ανεμβολίαστοι

Ο εμβολιασμός δεν επηρεάζει τη μεταδοτικότητα της μετάλλαξης «Δέλτα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS). Τα πρώτα στοιχεία που αναλύθηκαν σχετικά με το ιικό φορτίο που μεταφέρουν εμβολιασμένοι οι οποίοι προσβλήθηκαν από τη μετάλλαξη δείχνουν ότι είναι ακριβώς ίδιο με αυτό των ανεμβολίαστων. Αυτό, τονίζουν οι Βρετανοί υγειονομικοί, επηρεάζει το πόσο μεταδοτικοί είναι και οι εμβολιασμένοι φορείς της COVID.

Πρόκειται για μια διαπίστωση που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) πριν από λίγες ημέρες ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν την COVID, και έτσι επανήλθε η υποχρέωση χρήσης μάσκας και από τους εμβολιασμένους σε κλειστούς χώρους.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.