Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Χάλασε ο κόσμος – Μάνα μεγαλώνει το 11 μηνών μωρό της ως «άφυλο» για να το αφήσει να διαλέξει μόνο του τι θέλει να είναι

0 382

Μια μητέρα από τη Φλόριντα που μεγαλώνει το 11 μηνών μωρό της ως “άφυλο” ώστε το παιδί να αποφασίσει το φύλο του σε μεγαλύτερη ηλικία, είπε τον δημοσιογράφο Piers Morgan «ανώριμο» επειδή αμφισβήτησε την απόφασή της.

Η 30χρονη Ari Dennis και ο σύντροφός της, είπαν ότι εμπνεύστηκαν να μεγαλώσουν το μικρό Sparrow χωρίς φύλο αφότου το μεγαλύτερο παιδί τους, το Hazel, ανακάλυψε το φύλο του γύρω στην ηλικία των τεσσάρων.

Μάνα μεγαλώνει το 11 μηνών μωρό της ως «άφυλο» για να το αφήσει να διαλέξει μόνο του τι θέλει να είναι - Εικόνα 2

Η Dennis δεν αφήνει άλλους ανθρώπους να γνωρίζουν την ανατομία του μωρού της για να μην επηρεαστούν και του δώσουν ταυτότητα.

Στη συνέντευξή της, η Dennis δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού της, ενώ ακόμη και το πιστοποιητικό γέννησής του λέει «αγνώστου φύλου».

Μάνα μεγαλώνει το 11 μηνών μωρό της ως «άφυλο» για να το αφήσει να διαλέξει μόνο του τι θέλει να είναι - Εικόνα 3

“Η οικογένειά μας μας ξέρουν ως τρανσeξουαλ – είμαι παντρεμένη με έναν άνθρωπο και σε σχέση με έναν άλλο,” είπε η 30χρονη.

“Όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αδυνατούν να καταλάβουν το φύλο τους.”

Το μεγαλύτερο παιδί της λέει στον κόσμο ότι έχει ένα «μικρό αδελφάκι», χωρίς να προσδιορίζει το φύλο του.

“Έχω ένα μικρό αδελφάκι, δεν είναι ούτε αδερφή ούτε αδελφός.”

Μάνα μεγαλώνει το 11 μηνών μωρό της ως «άφυλο» για να το αφήσει να διαλέξει μόνο του τι θέλει να είναι - Εικόνα 4

Όταν ρωτήθηκε από τον Piers Morgan για την ανατομία του Sparrow, η Dennis απάντησε: “Αυτό δεν το συζητάμε παρά μόνο με έναν γιατρό.”

“Συνήθως, το φύλο των ανθρώπων προσδιορίζεται με βάση την ανατομία τους.”

“Αλλά αυτό  αναιρεί εντελώς το γεγονός ότι υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για τους οποίους δεν υπάρχει καν φύλο.”

Ο Piers Morgan διαφώνησε στο ότι τα μικρά παιδιά «δεν έχουν καμιά ένδειξη» για το φύλο τους και κατηγόρησε την Dennis ότι αναγκάζει το Sparrow να επιλέξει το φύλο του.

“Εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ με τον ισχυρισμό αυτό,” είπε ο δημοσιογράφος.

Μάνα μεγαλώνει το 11 μηνών μωρό της ως «άφυλο» για να το αφήσει να διαλέξει μόνο του τι θέλει να είναι - Εικόνα 5

“Νομίζω ότι κάθε οικογενειακό περιβάλλον είναι μοναδικό… Το Hazel έχει μάθει διαφορετικά εφόσον ζει σε μια  LGBT οικογένεια και μπορεί να εξερευνήσει το δικό του φύλο,” είπε η Dennis.

Αρκετοί γονείς στις ΗΠΑ μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς φύλο και επιτρέπουν στα αγόpια και τα κοpίτσια να παίζουν με τα ίδια παιχνίδια και να φορούν τα ίδια ρούχα.

Οι ειδικοί λένε ότι τα αναπαραγωγικά όργανα αποκαλύπτουν το βιολογικό φύλο του μωρού κατά τη γέννησή του. Το φύλο, ωστόσο, προσδιορίζεται αργότερα, γύρω στην ηλικία των 4 ετών, όταν τα παιδιά αρχίζουν να αναγνωρίζουν πραγματικά αν είναι αγόpια, κοpίτσια, ή κάτι ενδιάμεσο.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More