Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Bob Dylan για κορωνοϊό: Έρχεται κάτι άλλο μετά – Αναφορά στην… Βίβλο και ένα σπάνιο ΒΙΝΤΕΟ

Λόγια που θα συζητηθούν…

Μιλώντας στους New York Times, Ο γνωστός τραγουδιστής Bob Dylan, μίλησε μεταξύ άλλων για τον κορωνοϊό και το… τέλος του κόσμου.

Είπε για τον κορωνοϊό: «Φρονώ πως πρόκειται για προάγγελο κάτι άλλου! Κάτι άλλου που θα συμβεί. Προφανώς μοιάζει με εισβολή, βιβλική όμως; Δεν ξέρω. Αυτό θα σήμαινε πως ο κόσμος βρίσκεται εν αναμονή κάποιας θεϊκής τιμωρίας. Πιθανότατα, είμαστε στην παραμονή της καταστροφής. Υφίστανται αμέτρητοι τρόποι αντίληψης αυτού του ιού. Είμαι της άποψης πως απλά πρέπει να περιμένετε να ολοκληρώσει τον κύκλο του».

Ερωτώμενος αν το 2020 βρισκόμαστε σε σημείο μη επιστροφής, ο Ντίλαν απαντά:

«Δίχως αμφιβολία επικρατεί μεγαλύτερη αγωνία και νευρικότητα από άλλες εποχές. Αυτό συμβαίνει πρωτίστως σε ανθρώπους προχωρημένες ηλικίας (…). Έχουμε την τάση να ζούμε στο παρελθόν. Οι νέοι δεν την έχουν. (…) Μας φοβίζει η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, θεωρούμε ότι κάνει τους πάντες να δείχνουν ευάλωτοι. Οι νέοι όμως δεν σκέφτονται έτσι. Δεν έχουν τέτοιες έγνοιες. Οι τηλεπικοινωνίες και η εξελιγμένη τεχνολογία είναι ο κόσμος στον οποίο γεννήθηκαν. Ο δικός μας κόσμος είναι ήδη απαρχαιωμένος».

Με άλλα λόγια ο Ντίλαν, ο οποίος έχει δηλώσει, στο παρακάτω σπάνιο βίντεο, πως έχει κάνει συμφωνία με τον αρχηγό του κόσμου που δεν μπορούμε να δούμε (ποιόν άραγε; Λέτε να έχει σχέση με το τραγούδι του ‘φίλος του διαβόλου’;) δεν αποκλείει μια βιβλική κατάληξη της υπόθεσης με τον κορωνοϊό, αφήνοντας να εννοηθεί πως τελειώνει ο κόσμος, όπως τον ξέρουμε, λόγω της τεχνολογίας.

Ποια θα είναι αυτή η βιβλική κατάληξη; Καταστροφή και παγκόσμιας μεσσίας να δίνει την… «λύση»;

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More