Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Big Brother: Έδιωξαν τον Κρητικό μετά τη δήλωση περί βιασμού- Η απολογία του παίκτη (video)

Την αποχώρηση του Κρητικού Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother αποφάσισε ο «Μεγάλος Αδερφός», μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις αναφορές του παίκτη για “βιασμό”.

Οι έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από χρήστες των κοινωνικών δικτύων για την εμετική αναφορά του Κρητικού έφεραν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος επικοινώνησε και με το ΕΣΡ αλλά και με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης ακούστηκε σε βίντεο που έχει αναρτηθεί από το live streaming του παιχνιδιού να λέει ενώπιον των δύο διδύμων: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Η αναφορά έφερε καταιγισμό καταδικαστικών μηνυμάτων αλλά και αποχώρηση χορηγών από την τηλεοπτική παραγωγή.

Τελικά, ο Big Brother ανακοίνωσε την άμεση αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι, με τον ίδιο να εμφανίζεται μετανιωμένος. Άγνωστο παραμένει εάν η ίδια απόφαση θα ισχύσει και για τους δύο δίδυμους.

Η συζήτηση με τον Big Brother

Σε ερώτηση από τον Big Brother μάλιστα αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είπε «ποτέ».

Συγκεκριμένα ο παίκτης του reality του ΣΚΑΙ είχε πει ότι: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Στη συνέχεια το πρόσωπο της παραγωγής που συνομιλούσε με τον παίκτη είπε «η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα».

Ο Αλεξανδρίδης “απολογήθηκε” λέγοντας πως «δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω.

Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία.

Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω.

Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει.

Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω».

Στη συνέχεια από την παραγωγή του είπαν:

«Αντώνη στο ξαναλέω, σε αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι»!

Έτσι μετά από όσα είπε στο Big Brother και τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να διώξει τον παίκτη από το ριάλιτι.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.