Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Big Brother 2 Spoiler: Η Ανχελίτα είπε στον Μιχάλη να ψηφίσει Ισίδωρο

Big Brother 2 Spoiler: Το ριάλιτι που βλέπουμε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, έχει μπει στα κόκκινα. Λίγο οι αποχωρήσεις, λίγο η ένταση που έχει μεγαλώσει. Αλλά και η στρατηγικές που έχουν βγει ξεκάθαρα σε πρώτο πλάνο.

Για όσους το βλέπουν είναι πιο ενδιαφέρον σίγουρα. Αλλά μάλλον το παιχνίδι με την τηλεθέαση  το έχει χάσει, αφού προκοπή δεν έχουμε δει.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Ένας παίχτης ακόμα αποχώρησε από το σπίτι. Χθες ήταν η σειρά του Μιχάλη, και η κλίκα μετράει απανωτές αποχωρήσεις, τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν της βγαίνει το πλάνο.

Αλλά είχαμε και την LIVE ψηφοφορία με την κάλπη να παίζει παιχνίδια και να βγάζει ισοψηφία. Παναγιώτης και Ισίδωρος βλέπουν τον τάκο.

Ποιος θα πάει θα το αποφασίσει ο νέος αρχηγός την Δευτέρα.

Αλλά έγινε κάτι που ελάχιστοι το πήραν χαμπάρι.

Νέα Σαμάνθα μας προέκυψε χθες.

Κατά την διάρκεια της LIVE ψηφοφορίας για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, υπήρξε ξεκάθαρη συνεννόηση μεταξύ της Ανχελίτα και του Μιχάλη.

Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης τις κάνει νόημα τι να ψηφίσει, και η Ανχελίτα του απαντάει Ισίδωρος. Κάτι που φαίνεται καθαρά στο βίντεο. Μα καλά η παραγωγή δεν βλέπει τίποτα;

Εκτός και αν οι διάσημοι έχουν ασυλία σε παραπτώματα;

Έχουμε την απορία αν η παραγωγή θα πάρει θέση.

Οι δικαστές του Twitter πήραν πρώτοι την απόφαση τους, για την Ανχελίτα.

Δείτε τι είπαν:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.