Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Bachelor: Η πρόταση γάμου και η εξ αποστάσεως σχέση για Αλέξη – Αθηνά

Μία πρόταση γάμου που δεν έρχεται και μία σχέση εξ αποστάσεως, ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική. Ο Αλέξης και η Αθηνά μίλησαν για την εμπειρία τους στο Bachelor, για τη σχέση τους, αλλά και για τα επόμενα σχέδιά τους.

Ο Αλέξης επέλεξε την Αθηνά, αναφέροντάς της πως δε θα έρθει σύντομα ο γάμος που σχεδιάζει. Της ξεκαθάρισε πως δεν είναι έτοιμος για αυτό το βήμα και πως πρέπει πρώτα να γνωριστούν καλύτερα.

Η Αθηνά, αν και διστακτική στην αρχή, δέχτηκε να προχωρήσουν χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, ακολουθώντας την απόφαση του Αλέξη να μην επισημοποιηθεί η σχέση τους. Πράγματι, η πρόταση γάμου αργεί, με το ζευγάρι να δηλώνει πως θέλει πρώτα να περάσει χρόνο μαζί.

Α. Παππάς: Όταν είπα στην Άννα ότι δεν την επιλέγω ήταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η σχέση εξ αποστάσεως

Η μόνιμη κατοικία της Αθηνάς βρίσκεται στην Αμερική. Ο Αλέξης είναι στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να μετακομίσει. Παρόλο που η Αθηνά αγαπά πολύ την Ελλάδα, δεν είναι ακόμη σίγουρη για το εάν θα μείνει εδώ.

Όπως ανέφεραν και οι δυο, η απόσταση είναι κάτι που θέλει συζήτηση. Ακόμη δεν ξέρουν και δεν είναι σίγουροι για το εάν θα μείνουν στην Ελλάδα, ή στην Αμερική. Όσο για την Άννα; Ο Αλέξης Παππάς δήλωσε πως στενοχωρήθηκε πολύ που την πλήγωσε με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο δε φοβάται, καθώς είναι σίγουρος πως θα βρει σύντομα το άλλο της μισό.

Η Αθηνά και ο Αλέξης θα πραγματοποιήσουν ακόμη κάποιες συνεντεύξεις σε εκπομπές, μιλώντας για τη ρομαντική αυτή βόλτα τους από το ελληνικό Bachelor. Το μετά δε το γνωρίζει κανείς από τους δύο…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.