Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Bachelor: Ραντεβού για τρεις χθες – Ποια του πήρε το μυαλό – Παίκτρια του Bachelor εξομολογείται «Έχω ρίξει πολύ κλάμα, με κατέκριναν για τα κιλά και τη μύτη μου» (video)

Πιο κοντά με τις υποψήφιες νύφες άρχισε να έρχεται ο Αλέξης Παππάς, ξεκαθαρίζοντας συναισθήματα και προθέσεις. Χθες 17/11 μάλιστα ο Έλληνας Bachelor έκανε μία αποκάλυψη για δύο κοπέλες, που σίγουρα εντυπωσίασε και προκάλεσε έκπληξη στις υπόλοιπες. Ποια κατά τον Αλέξη έχει κατακτήσει το μυαλό του;

Τα συναισθήματά του για τις υποψήφιες νύφες έσπευσε να ξεκαθαρίσει χθες ο Αλέξης Παππάς. Μάλιστα δεν έκρυψε ότι τον πείραξε η αποχώρηση της Λένας, στην τελετή των ρόδων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε είναι από τις λίγες φορές που έχει υπάρξει μπερδεμένος. Στόχος του από ‘δω και πέρα να γνωρίσει καλύτερα τα κορίτσια και να ζει την κάθε στιγμή μαζί τους.

Ραντεβού για τρεις στο Bachelor χθες 17/11

Την τύχη με το μέρος τους είχαν χθες η Ιωάννα και η Αθηνά New York, τις οποίες επέλεξε ο Αλέξης, στο πλαίσιο του ομαδικού ραντεβού. «Σας επέλεξα γιατί ξέρω πόσο σας αρέσει η θάλασσα», είπε στα κορίτσια και τις προσκάλεσε να κάνουν θαλάσσιο ποδήλατο. Στη συνέχεια σε τετ-α-τετ που είχε με την Ελληνοαμερικανίδα της είπε: «Αθηνά είσαι αληθινή.

Ο πήχυς της ειλικρίνειας σου φτάνει πολύ ψηλά. Αυτό που έχεις μέσα είναι θησαυρός ανεκτίμητης αξίας» δήλωσε χθες ο Έλληνας Bachelor. Εκείνη από την πλευρά της του απάντησε πολύ χαριτωμένα: «Δεν είσαι τσιγκούνος καθόλου! Είσαι τζέντλεμαν. Μου ανοίγεις την πόρτα. Άλλοι δεν τα κάνουν. Είσαι o πιο perfect τζέντλεμαν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχεις μικρό ποπό!».

Η Αθηνά “πήρε το μυαλό” του Αλέξη αλλά και το τριαντάφυλλο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Επόμενη συνάντηση επίσης ομαδική ήταν αυτή με συμμετέχουσες την Άννα, την Αθηνά και τη Γιώτα. Τα κορίτσια κέρδισαν σε αγώνα μπιτς βόλεϊ συμπαίκτριες τους και απόλαυσαν μία βραδιά με χορό και αγκαλιές με τον Αλέξη. Εκείνος αρχικά δήλωσε ενθουσιασμένος και ευγνώμων που γνώρισε όλα τα κορίτσια. Στη συνέχεια κάλεσε τη Γιώτα να μιλήσουν κατ’ ιδίαν. Εκείνη του εξέφρασε τα παράπονά της, ενώ ο Αλέξης θέλοντας να την καθησυχάσει της τόνισε σε έντονο ύφος ότι πρέπει να του δείξει εμπιστοσύνη.

Έκπληκτος στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Έλληνας Bachelor από τις δηλώσεις της Άννας, η οποία πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντάς του ότι είναι ερωτευμένη φουλ μαζί του. «Το νιώθω 100% αυτό το συναίσθημα» του είπε και εκείνος τη φίλησε στο στόμα.

Ο Αλέξης ωστόσο είχε πάρει την απόφασή του ως προς το ποια κοπέλα θα πάρει το πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο. Και αυτή ήταν η Αθηνά, η οποία τρελάθηκε με τη χειρονομία του Αλέξη: «Η Αθηνά έχει κατακτήσει το μυαλό μου. Είναι μία κοπέλα που έχει ξεχωρίσει στα μάτια μου κυρίως για την εσωτερική της δύναμη», δήλωσε ο Έλληνας Bachelor, επιφυλάσσοντας στη συνέχεια ένα καυτό φιλί στην υποψήφια νύφη.

«Έχω ρίξει πολύ κλάμα, με κατέκριναν για τα κιλά και τη μύτη μου» – Παίκτρια του Bachelor εξομολογείται

Προσωπική εξομολόγηση έκανε παίκτρια του The Bachelor συγκλονίζοντας τις υπόλοιπες κοπέλες.

Η Ιζαμπέλα αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και το bullying που έχει περάσει στα σχολικά της χρόνια.

«Πολλά κορίτσια με έχουν ρωτήσει πως γίνεται να είμαι τόσο δυναμικός άνθρωπος και να έχω τόση αυτοπεποίθηση. Γενικότερα στο σχολείο είχα περάσει αρκετά δύσκολα από κακή συμπεριφορά πολλών παιδιών. Με κατέκριναν για τα κιλά μου τότε, για την μύτη μου, μέχρι και το όνομά μου επειδή έχω το μπέλα και μου έλεγαν κούνια μπέλα. Έχω ρίξει πολύ κλάμα και στενοχώρια» εξήγησε η παίκτρια και συνέχισε:

»Είχα τους γονείς μου δίπλα μου και πάντα με στήριζαν. Σκέψου στο σχολείο ότι κορίτσια έκαναν τραγούδια και χορογραφίες και δεν με έπαιρναν ποτέ μαζί τους. Κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα κι αυτοί είναι στα χαμένα. Απέδειξα στον εαυτό μου και σε αυτούς τι μπορώ να κάνω και πόση δύναμη είχα μέσα μου. Η επιτυχία είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, όπως είναι και στο κάτω κάτω σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε»

Η Ιζαμπέλα “αποκαλύπτεται”: Στο σχολείο πέρασα δύσκολα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.