Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αθηνά Οικονομάκου: Είναι δύσκολο για έναν άντρα να έχει τόσο γνωστή γυναίκα (Video)

8


Για την καριέρα της, την οικογενειακή της ζωή και τη δημοσιότητα μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στον Νίκο Μουτσινά. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως μερικές φορές έχει ενοχές γύρω από το χρόνο που λείπει από το σπίτι, σε σχέση με το γιο της, ωστόσο ο χρόνος που του αφιερώνει είναι ποιοτικός. Μιλώντας για τον σύντροφο της και τη σχέση του με τη δημοσιότητα η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Ο Φίλιππος εξαρχής ήταν κλειστός και δεν τον αφορούσε αυτό το κομμάτι, σε σημείο να τον ενοχλούσε. Μετά από κάποια φάση κατάφερε να το αποδεχτεί γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και απλώς το να φαίνεται σε μερικές φωτογραφίες λίγο “αγριάνθρωπος”, δεν ωφελούσε κανένα και δεν είναι. Οπότε το αποδεχτήκαμε, ωστόσο είναι αυτός που με κρατάει, γιατί αν εγώ νιώθω λίγο άνεση με τον κόσμο, να δείξω μια στιγμή μου παραπάνω, ο Φίλιππος είναι αυτός που θα πει ότι δεν χρειάζεται.».

«Είναι πολύ ωραίο και σπάνιο σε αυτό το χώρο να βρεις άντρα που είναι εκτός δουλειάς και να έχει γυναίκα εντός δουλειάς και να μην θέλει καθόλου όλο αυτό επί της ουσίας γιατί οι περισσότεροι λένε ότι δεν θέλουν, αλλά η selfie πάει σύννεφο. Πραγματικά δεν τον αφορά και κρατάει τα κομμάτια της δουλειάς, τα καλά τα δικά μου γιατί είναι δύσκολο για έναν άντρα να έχει μια γυναίκα τόσο γνωστή» κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Πηγή: .topontiki.gr

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More