Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ασύλληπτο: Τους ζήτησαν να ξεστολίσουν για τα Χριστούγεννα, γιατί… ήταν νωρίς

2

Ένα ζευγάρι από το Τέξας ήρθε αντιμέτωπο με μία έκπληξη που δεν περίμενε με τίποτα και είχε να κάνει με… τον στολισμό των Χριστουγέννων!

Το ζευγάρι δέχθηκε μια επιστολή όπου αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να κατεβάσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από το σπίτι, καθώς η Ένωση Ιδιοκτητών Σπιτιών αποφάσισε ότι είναι πολύ νωρίς για τους εορτασμούς.

«Αυτό γίνεται για πρώτη φορά. Θύμωσα γιατί υπάρχει λόγος για το ότι επιλέξαμε να στολίσουμε», είπε ο άνδρας, στο τηλεοπτικό δίκτυο WOIA, για την επιστολή που έλαβε από την Ένωση με την οποία τον ενημέρωναν ότι έπρεπε να αφαιρέσει άμεσα τον στολισμό.

Η σύζυγος του, Claudia Simonis, είναι οκτώ μηνών έγκυος και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να στολίσει γιατί τον επόμενο μήνα ο χρόνος θα είναι περιορισμένος. Έτσι έβαλαν έναν χιονάνθρωπο, έναν τάρανδο και έναν Άι-Βασίλη στο μπροστινό μέρος του σπιτιού τους την 1η Νοέμβριου.

«Νιώθω ήδη πολύ βαριά και έτσι όσο γρηγορότερα κάναμε το στολισμό τόσο καλύτερα για μένα. Σε δύο εβδομάδες δεν θα μπορούσα να το κάνω», είπε η ίδια.

Όμως, η Ένωση Ιδιοκτητών αποφάσισε ότι είναι νωρίς να στολίζουν το σπίτι από την 1η Νοεμβρίου και θα έπρεπε να αφαιρέσουν τα πάντα και να τα τοποθετήσουν όταν πλησιάζουμε στην εορταστική περίοδο.

Φυσικά, το ζευγάρι σκοπεύει να αντιδράσει και δεν πρόκειται να κατεβάσει τον στολισμό!

«Δεν θα το κάνουμε, είναι τρελό. Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και δεν θα μας αναγκάσει κανείς να αφαιρέσουμε τον στολισμό μας», τόνισε ο Nick.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More