Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αστυνομικοί από 40 τμήματα πήραν τους σκύλους τους κι επισκέφθηκαν κοριτσάκι με καρκίνο για να του δώσουν χαρά

117

Ένα μικρό κορίτσι από το Ουισκόνσιν που έχει έναν μη χειρουργήσιμο όγκο στον εγκέφαλο δέχθηκε επίσκεψη στο σπίτι του από αστυνομικούς από 40 αστυνομικά τμήματα της πολιτείας της.

Τον Ιανουάριο, η 7χρονη Emma Mertens διαγνώστηκε με έναν σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο. Λίγο μετά τη διάγνωσή της, η Mertens ζήτησε από τον κόσμο που την υποστήριζε να της στείλει φωτογραφίες των σκύλων τους.

Την εποχή εκείνη, η Mertens, έλαβε αμέτρητα μηνύματα και φωτογραφίες από φίλους και υποστηρικτές που προσπαθούσαν να ανεβάσουν τη ψυχολογία της.

Και το Σάββατο έλαβε τη μεγαλύτερη χαρά, όταν αστυνομικοί από 40 διαφορετικά αστυνομικά τμήματα πήγαν από το σπίτι της κρατώντας τα σκυλιά υπηρεσίας τους.

“Σήμερα, κάποιοι αστυνομικοί του τμήματός μας σταμάτησαν για να δουν τη Emma”, έγραψε η αστυνομική υπηρεσία του Hartford σε μια ανάρτηση στο Facebook. “Δεν είχε ιδέα ότι θα πηγαίναμε κι έτσι ενθουσιάστηκε πολύ, είναι ένα καταπληκτικό και δυνατό κοριτσάκι.”

Φωτογραφίες από την χαρούμενή της μέρα δείχνουν τους αξιωματικούς και τα σκυλιά τους να στήνονται στη σειρά για να δουν την Mertens. Η οικογένειά της έγραψε στο διαδίκτυο ότι είναι ευγνώμων για τη στήριξη της αστυνομίας και όλων όσων έστειλαν μηνύματα αγάπης στη μικρούλα.

“Σας ευχαριστώ όλους όσους αφιερώσατε το χρόνο σας για να έρθετε να δείτε την Emma, η οποία είναι μες το χαμόγελο από τότε που ήρθατε με τα υπηρεσιακά σκυλιά σας να τη δείτε,” έγραψε η οικογένειά της.

Close to 40 different police departments — including K-9 officers — visited Emma Mertens at her home in Wisconsin on Saturday.

Μικρές κινήσεις καλοσύνης είναι αρκετές να κάνουν μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιου. Χίλια μπράβο σε όλους τους!

ΠΗΓΗ: Fumara.gr  ,  diaforetiko.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More