Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο και φωτο από τον τόπο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με την 17χρονη και την μητέρα της

7

Σε μια απομακρυσμένη περιοχή, κάπου στο μέσο της διαδρομής από Φωτεινά Πιερίας προς Άγιο Δημήτριο, βρέθηκε σήμερα γύρω στις 11:30 τον αυτοκίνητο όπου βάση μαρτυρίας αγνώστου, εθεάθησαν να ταξιδεύουν από προχθές, η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη και η μητέρα της.

Συγκεκριμένα στο 26ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης – Ελάσσονας σε μια αριστερή ανοικτή στροφή. Όπως εκτιμάται το αυτοκίνητο πρέπει να εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό πολλών μέτρων. Βέβαια ακόμη δεν κατάφεραν να φτάσουν οι άντρες της Πυροσβεστικής στο αμάξι, και επομένως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση αυτή. Αυτό που προέχει είναι κατ’ αρχάς ν’ ανασυρθεί το αυτοκίνητο για να δούμε αν οι δυο άτυχες (μητέρα και κόρη) βρίσκονται στο όχημα, και κατόπιν θα γίνει η έρευνα από την Αστυνομία για τα αίτια του δυστυχήματος.

Η Kapa News πήγε στο σημείο όπου βρέθηκε το εν λόγω αυτοκίνητο και εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πλάνα και ρεπορτάζ από την περιοχή:

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More