Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αποκαλυπτικές Εικόνες της πριγκίπισσας Νταϊάνα – Αυτό ήταν το αληθινό κορμί της

20

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η οικογένεια της έχει ήδη ξεκινήσει με τις τιμές στη μνήμη της.

Η πιο αγαπητή γυναίκα στο Λονδίνο έζησε τη ζωή της στο έπακρον, μέχρι την 31η Αυγούστου του 1997 που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Μία είδηση που σόκαρε όλο τον κόσμο όταν έγινε γνωστή, μα πιο πολύ τα παιδιά της, τα οποία είχαν σχεδόν ένα μήνα να την δουν πριν συμβεί το μοιραίο ατύχημα. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη τους οι William και Harry, αποκάλυψαν πως την προηγούμενη του ατυχήματος, η Νταϊάνα τους είχε πάρει τηλέφωνο να μιλήσουν, αλλά δεν ήθελαν να κάτσουν πολύ ώρα στο τηλέφωνο για να μην χάσουν το παιχνίδι τους.

Σήμερα σίγουρα το μετανιώνουν πολύ αυτό! Στην 20η επέτειο από το θάνατο της κυκλοφόρησαν και κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό που σίγουρα δεν είχες δει μέχρι σήμερα. Φωτογραφίες που έφεραν πολλές φορές το Buckingham σε δύσκολη θέση, αφού ανέφεραν πως τους εξέθετε με την γύμνια της.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αγαπούσε πολύ την θάλασσα και λάτρευε να κάθεται με τις ώρες στις ακτές της. Παρακάτω θα δεις κάποιες σπάνιες φωτογραφίες της με μαγιό που είδαν το φως της δημοσιότητας.

dia1 dia2 dia3 dia4

makeleio.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More