Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αποκάλυψη 23 χρόνια μετά από τον θάνατο της! Η συνάντηση που έμεινε κρυφή από τη δημοσιότητα!

5

Μια αποκάλυψη μόλις «έσκασε» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για μια συνάντηση που έμεινε κρυφή από τη δημοσιότητα! Όλη η αλήθεια 23 χρόνια μετά από τον θάνατο της!

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο Open έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως Αλίκη Βουγιουκλάκη πραγματοποίησε μια συνάντηση χάρη στον ίδιο!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η αγαπημένη μου σκηνή, όπως όλων, είναι το “Σούζι τρως” γιατί ζώντας δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου τόσα χρόνια ξέρω πως αυτή η ατάκα ήταν δική της. Η κυρία που έπαιζε τη Σούζι πραγματικά φοβάται μη της έρθει καμιά ξανάστροφη γιατί η Ρένα ήταν πάρα πολύ αυθόρμητη, μπορεί να τη χτυπούσε, θα της έδινε μία…

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μια φορά χάρη σε μένα. Ήταν μια μοναδική βραδιά και θα τη θυμάμαι για πάντα. Η Αλίκη για πρώτη φορά τότε έφαγε κατσικάκι με πατάτες, ενώ της είχε ετοιμάσει η Ρένα και ο άντρας της ένα ψάρι. Η Αλίκη έτρωγε μόνο ψάρι και βραστά λαχανικά, τίποτα άλλο. Κι ένα μελομακάρονο που ήταν η… κατάχρηση της χρονιάς της από γλυκά.

Εκείνη τη βραδιά, προς χάριν της Ρένας, κι επειδή της είπε η Ρένα “μωρή φάε να λιγδώσει το άντερό σου, άντε που έχεις γίνει σαν στέκα”, αυτό ήταν, η Αλίκη έφαγε και κατσικάκι και πατάτες κι έφαγε και μελομακάρονο».

youweekly.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More