Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Αποκάλυψε την ηλικία της και… τις πλαστικές επεμβάσεις της

7

Επιτέλους η Νίνα Λοτσάρη αποκάλυψε την ηλικία της και δεν δίστασε να μιλήσει στην κάμερα για τις πλαστικές επεμβάσεις της!

Η Νίνα Λοτσάρη λέει την ηλικία της στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αλλά μιλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω πάρει απόφαση από κούνια ότι είμαι τραγουδίστρια – ηθοποιός – χορεύτρια – περφόμερ. Παλαιότερα μου έλεγαν ότι έχω κάνει παντού πλαστικές και ότι δεν γεννήθηκα έτσι, γεννήθηκα κάπως αλλιώς.»!

Και τόνισε: «Έχω πειράξει λίγο τη μύτη μου, τίποτα άλλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έδωσε μια γονιδιακή υπερβολή ο θεός. Όταν ήμουν μικρή είχα έντονα μήλα και δεν τα ήθελα και μου έλεγαν για τα χείλη μου ότι είμαι σαν παπί.»

Η Νίνα Λοτσάρη είπε: «Προχωρούσα στο δρόμο, ήταν μια ουρά από αυτοκίνητα, με φλέρταρε κάποιος κι έγινε καραμπόλα. Με έχει πετάξει άνδρας από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του. Ζήλευε και τον ίσκιο μου. Δεν έχω υπάρξει άπιστη στις σχέσεις μου, σε απλό φλερτ, ναι. Πολύ πιθανό να με έχουν απατήσει.»!

Και δεν δίστασε να τονίσει: «Με φλέρταρε ένας γιατρός και όταν είδε ότι δεν ανταποκρίνομαι στο φλερτ του, μου χάραξε το αυτοκίνητο. Εννοείται ότι λέω την ηλικία μου, είμαι 45 και γουστάρω πολύ»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»!

Πηγη gossip-tv.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More