Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Από το Survivor… στον έρωτα! Ο ηθοποιός που όλες ερωτεύτηκαν είναι το νέο αγόρι της Ειρήνης Κολιδά

8

Δύο χρόνια έχουν περάσει από το φινάλε του «Survivor 1», με την ειρήνη Κολιδά να ανήκει στην κατηγορία των παικτών που δεν έπαψαν ποτέ να βρίσκονται στα φώτα.

Παραδόξως, η ίδια κατάφερε να μην απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, επιλέγοντας να κρατά χαμηλούς τους τόνους και να περιορίζεται μόνο σε όσα αφορούσαν στις φιλίες και τη δουλειά της.

Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν. Μία δημόσια εμφάνισή της με αγαπημένο και γοητευτικότατο Έλληνα ηθοποιό, ήταν αρκετή να πυροδοτήσει τις φήμες ενός νέου ειδυλλίου στην ελληνική σόουμπιζ.

Σύμφωνα με όσα γράφοντα, η Ειρήνη Κολιδά είναι τους τελευταίους μήνες ζευγάρι με τον Όθωνα Μεταξά, με τους δυο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει τίποτα.

«Εγώ δε λέω τίποτα. Τα προσωπικά μου όταν νιώσω έτοιμη τα δηλώνω, αλλά επειδή έχω το παιδί δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι και να εκθέτω κόσμο», σχολίασε η Ειρήνη χωρίς ωστόσο να διαψεύσει τα ρεπορτάζ περί σχέσης της με τον Μεταξά.

Τι λέτε; Ταιριάζουν;

Από το Survivor... στον έρωτα! Ο ηθοποιός που όλες ερωτεύτηκαν είναι το νέο αγόρι της Ειρήνης Κολιδά (Pic)

Πηγή: menshouse.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More