Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απίστευτο! Δείτε γιατί Ινδός αποφάσισε να αφήσει μοναδικούς κληρονόμους δύο… ελέφαντες!

Άφωνους έχει αφήσει άπαντες στην Ινδία η απόφαση του Αχτάρ Ιμάμ να αλλάξει τη διαθήκη του και να αφήσει την περιουσία του σε δύο ελέφαντες!

Ο Ιμάμ κληροδότησε μια έκταση 2,5 εκταρίων στον Μότι και την Ράνι τους δύο ελέφαντες οι οποίοι, όπως ο ίδιος εξήγησε του έσωσαν τη ζωή.
«Δεν θέλω καμία δυσκολία για τον Μότι και την Ράνι που είναι μέλη της οικογένειάς μου. Δεν θέλω να καταλήξουν να πεθάνουν στο δρόμο ή σε κάποιο οικόπεδο επειδή κάποιος δεν θα τους φροντίζει» δήλωσε ο 50χρονος.

Ήδη οι δύο ελέφαντες, ηλικίας 20 και 15 ετών, απολαμβάνουν τις ξεχωριστές φροντίδες υπαλλήλων της επιχείρησης του Ιμάμ.
Όπως εξήγησε η αγάπη του για τους δύο ελέφαντες μεγάλωσε ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που τον έσωσαν από την επίθεση ενόπλων που προσπάθησαν να τον σκοτώσουν το 2019.

Μιλώντας για εκείνη την ημέρα ο Ιμάμ είπε ότι «άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου να δω γιατί φωνάζουν οι ελέφαντες και είδα ότι είχαν πάρει στο κατόπι τους εγκληματίες. Ζω γιατί λειτούργησαν σαν σωματοφύλακές μου».

Όσον αφορά τη σύζυγο και τα παιδιά του ο 50χρονος Ινδός διευκρίνισε ότι άφησε και σε αυτούς ένα μικρότερο οικόπεδο αποκαλύπτοντας, ωστόσο, τη δυσαρέσκειά τους: «Δεν καταλαβαίνουν ότι οι ελέφαντες αυτοί δεν είναι ένα έκθεμα για μένα. Έχουμε σχέση ζωής. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο».

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.