Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απίστευτο άδειασμα στην Μέγκαν Μαρκλ

366

Απίστευτο άδειασμα έκαναν στην Μέγκαν Μαρκλ, λέγοντας πως «χρειάζεται την Disney περισσότερο από ότι εκείνη την ίδια».

Ποιος έκανε αυτή την αδιανόητη δήλωση για την δούκισσα του Σάσεξ και την πιθανή συνεργασία της;

Η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι τάραξαν τους πάντες, όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ζήσουν μια πιο φυσιολογική ζωή με τον γιο τους Άρτσι.

Η Μέγκαν υπάρχουν φήμες πως θέλει να πιάσει δουλειά στην Disney. Τι είπε όμως υψηλό στέλεχος της Disney για εκείνη;

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Disney δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Meghan χρειάζεται την Disney περισσότερο απ’ όσο η Disney τη Meghan. Είναι μία αμφιλεγόμενη φιγούρα»

«Υπάρχουν αναφορές για μία συμφωνία αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια πέρα από τη μεταγλώττιση» αναφέρει πηγή κοντά στον ατζέντη της, Nick Collins.

«Ο Collins Έχει πει ότι θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική και να είναι μέρος ενός cast σε κάτι, όπως μία ταινία υπερηρώων» αναφέρει η πηγή.

«Ψάχνει ενεργά μία τέτοια ταινία για εκείνη. Λέει ότι είναι διαθέσιμη μόνο στις καλύτερες προσφορές»«Ξέρει ότι δεν μπορεί να σηκώσει μία ταινία ως ηθοποιός. Οι άνθρωποι δε θα μπορούν να ξεπεράσουν το γεγονός ότι είναι η Μέγκαν. Αλλά είναι αποφασισμένη να μπει στην υποκριτική ξανά και σκέφτεται ότι ένα μεγάλο cast είναι ο τρόπος… Κάτι που πληρώνει καλά, αλλά δεν τη βάζει στο επίκεντρο» κατέληξε.

Ωστόσο, φημολογείται έντονα πως η Μέγκαν είναι έγκυος κι αυτό γιατί έκανε μια εμφάνιση που… κάτι φάνηκε!

youweekly.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More