Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απίστευτη μικρή στην Κύπρο δεν αντέχει την «καραμπίνα» και θέλει να φύγει ο κορονοϊός – Μήνυμα στον Αναστασιάδη (video)

606

Viral έχει γίνει το βίντεο με ένα κοριτσάκι στην Κύπρο, τη μικρή Μαρία, που λέει πως δεν αντέχει την… καραμπίνα (εννοώντας την καραντίνα) ζητώντας παράλληλα να φύγει ο κορονοϊός για να μπορέσει να δει τις ξαδερφούλες της.

Η απίθανη μικρή απευθύνεται στον κύπριο πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, λέγοντας «Κύριε Νίκαρε, δεν θέλω άλλο την καραμπίνα» και συμπληρώνει: «Θέλω να έρθουν οι ξαδέρφες μου στο σπίτι μου. Θέλω να φύγει ο κορονοϊός και ο κορονοϊός να πάει αλλού».

Ο κύπριος πρόεδρος δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό του στο facebook, απαντώντας μάλιστα στη μικρή σαν να είναι ο παππούς της. Στο μήνυμά του προσκαλεί τη Μαρία και τις ξαδέρφες της στο προεδρικό μέγαρο όταν θα έχει τελειώσει ο εφιάλτης του κορονοϊού.

Το μήνυμα του Αναστασιάδη:

«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την “καραντίνα” που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις. Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.

Για να μιλάμε για τον κορονοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: “Κορονοϊέ σε νικήσαμε. Με την “καραμπίνα” και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο”. Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

https://www.facebook.com/watch/?v=236971844163605

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More