Απέρριψε το ΙΣΛΑΜ, δέχθηκε τον Χριστό και τώρα προειδοποιεί τους Σουηδούς: Οι Μουσουλμάνοι, θα «καταλάβουν» την χώρα σας (Βίντεο)

0 16

Η Mona Walter από την Σομαλία, την δεκαετία του 90’ έφυγε από την χώρα της, για να βρει ένα καλύτερο μέλλον.

Έτσι λοιπόν, έφτασε στην Σουηδία. Κατά δήλωσή της, στην πατρίδα της ποτέ δεν ήταν θρησκευόμενη αλλά στην Σουηδία έγινε. Μάλιστα την ανάγκασαν είπε, να πηγαίνει στα Μουσουλμανικά τεμένη και να φοράει την μουσουλμανική μαντήλα.

Αυτή η θρησκευτική καταπίεση που βίωσε, την έκανε να εγκαταλείψει το ΙΣΛΑΜ και να γίνει άθεη. Τελικά όμως, έγινε Χριστιανή και πλέον πιστεύει στον Χριστό.

Η ίδια γνώρισε το ΙΣΛΑΜ από πρώτο χέρι και τώρα προειδοποιεί: Εδώ και πολλά χρόνια, λέω στους Σουηδούς, ότι ο στόχος των Μουσουλμάνων είναι να «καταλάβουν» την χώρα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουν, είναι να εφαρμόσουν το νόμο της Σαρία, με τα γνωστά αποτελέσματα που βλέπουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Συνεχίζει: Οι Σουηδοί είναι πεπεισμένοι ότι οι νόμοι τους θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται. Ας ρωτήσουν όμως τους Άγγλους, αν 30 χρόνια πριν θα φανταζόντουσαν ποτέ, ότι θα υπάρχουν δικαστήρια στην χώρα τους, που θα λειτουργούν με βάση το μουσουλμανικό δίκαιο (Σαρία).
Το σημείο-κλειδί: Σε 50 χρόνια από τώρα, οι Μουσουλμάνοι θα έχουν καταλάβει πλήρως την Σουηδία, αν οι Σουηδοί δεν αντιμετωπίσουν το δημογραφικό πρόβλημα.

Δείτε την Walter να μιλάει, σε παλιότερο βίντεο, για το ΙΣΛΑΜ και για τον νόμο της Σαρία:

Σε ποια χώρα ακόμα, υπάρχουν αρκετοί Μουσουλμάνοι;
Σε ποια χώρα ακόμα, βλέπουμε γκετοποιημένες περιοχές;
Σε ποια χώρα ακόμα, υπάρχει έντονο δημογραφικό πρόβλημα;
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πληροφορίες: Voice of Europe
Πηγή φωτογραφίας: Pexels

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.