Απάτησα τον άντρα μου πριν λίγους μήνες κι έχω πολλές τύψεις. Να παραδεχτώ αυτό που έκανα;

0 608

Απάτησα τον άντρα μου πριν λίγους μήνες κι έχω πολλές τύψεις. Να παραδεχτώ αυτό που έκανα;Αγαπητή αναγνώστρια,Η απειλή ενός χωρισμού είναι μια εξαιρετικά στρεσογόνα συνθήκη για ένα ζευγάρι, αλλά και για τους συντρόφους ξεχωριστά.

Ο καθένας μπορεί να τον καταγράψει με διαφορετικό τρόπο και να αντιδράσει ανάλογα με τις δικές του δυσκολίες.Λέτε λοιπόν ότι κάνατε λάθος. Το έχετε ήδη παραδεχθεί στον εαυτό σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μην επαναλάβετε με τον άντρα σας τον τρόπο που σας οδήγησε σε αυτήν την αντίδραση. Σημαντικό, επίσης, είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ευκαιρία που δίνετε στη σχέση σας.

Θα τον πληγώσετε λοιπόν εάν δεν είστε υπέροχη, εάν του στερείτε τη γυναίκα που επέλεξε να έχει δίπλα του, εάν δεν χαίρεστε μαζί του τα πάντα..

Το πώς θα διαχειριστείτε αυτήν την πληροφορία είναι προσωπική απόφαση που έχει να παραχθεί έπειτα από επεξεργασία και έγνοια για τη σχέση.

Ακριβώς επειδή πρόκειται για μια δύσκολη συνθήκη, μη συντηρείτε τη δυσκολία αυτήν σαμποτάροντας την απόφασή σας.

Μην συντηρείτε την απειλή του χωρισμού. Αποφασίσατε ότι θα είστε μαζί και έχετε να κάνετε τα πάντα για να φροντίσετε «το μαζί» να είναι όμορφο για να έχει νόημα η απόφασή σας.

Σας ευχαριστώ.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.