Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Απαράμιλλη πολυτέλεια σε μια μυθική γωνιά του κόσμου

10

Την έχουμε συνδέσει με την περιπέτεια και την αδρεναλίνη, η Παταγονία ξέρει όμως πώς να μαγεύει και τον λάτρη των υλικών απολαύσεων.

Σε ένα ταξίδι έξω από τα καθιερωμένα λοιπόν, η εξαιρετικά αραιοκατοικημένη Παταγονία παραμένει παρθένα και ανεξερεύνητη.

Δεν είναι βέβαια μόνο για τον παράτολμο ταξιδιώτη, καθώς έχει κάτι για όλους. Ακόμα και κρουαζιέρα σε φιόρδ! Μια κρουαζιέρα που ξεκινά από την προκυμαία του ξενοδοχείου σου και σε εισάγει στη μυσταγωγία των άγνωστων φιόρδ και των παγετώνων.

Κι αν κάποιος το ξέρει αυτό καλά, είναι το Singular Hotel, σύμβολο της χιλιανής Παταγονίας και ορόσημο σε όσους αναζητούν πολυτέλεια ακόμα και εκεί που τελειώνει ο ανθρώπινος πολιτισμός.

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων αναψυχής και εξερεύνησης, αν και το καμάρι του είναι οι αποκλειστικές κρουαζιέρες σε μέρη που δεν θα δεις αλλιώς. Παγωμένα κανάλια, παγετώνες και απάτητες βουνοκορφές δηλαδή, με τη φύση να σε αφήνει άφωνο με το μεγαλείο της.

Κι όλα αυτά με ένα παλαιωμένο ουίσκι ανά χείρας. Όταν αποβιβαστείς στην ακτή, θα βρεθείς σε ένα αυθεντικό ράντσο για το απαραίτητο μπάρμπεκιου και την ιππασία σε ακόμα πιο απομακρυσμένες γωνιές της Παταγονίας.

Όπως το λέει και το ίδιο, το Singular Hotel Patagonia είναι η ίδια η μετάβαση μεταξύ της μικρής ύπαρξής μας και του μεγαλοπρεπούς και αιώνιου περιβάλλοντος…

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More