Ανθή Σαλαγκούδη: Ο Λιάγκας θεώρησε ότι δεν ήμουν η κατάλληλη για το Late Night

0 86

Ανθή Σαλαγκούδη«Δεν έχω δει ποτέ το σκάφος του Γιώργο Λιάγκα ούτε έχω επιβιβαστεί σε αυτό», είπε η παρουσιάστρια

Για τα επαγγελματικά της και καθόλου για τα προσωπικά της μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογραάφος σε συνέντυξή της στη Real Life εκτός από το σύντομο πέρασμά της από το Rodeo αναφέρθηκε και στο δοκιμαστικό  που πέρασε για το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, όμως η συνεργασία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
«Προφανώς ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε ότι δεν ήμουν η κατάλληλη για αυτό που είχε στο μυαλό του σχετικά με την εκπομπή. απολύτως σεβαστό και κατανοητό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγες ημέρες μετά, πολλά γράφτηκαν όμως περί ερωτικής σχέσης ανάμεσα στην ίδια και τον παρουσιαστή. Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν περάσει μαζί τρεις ημέρες στο σκάφος του. Η παρουσιάστρια έδωσε το δικό της τέλος στη συγκεκριμένη παραφιλολογία, δηλώνοντας: «Δεν έχω δει ποτέ το σκάφος του Γιώργο Λιάγκα ούτε έχω επιβιβαστεί σε αυτό».

Μάλιστα αρνήθηκε να κάνει κάθε συζήτηση για την προσωπική της ζωή, παρότι έχει γραφτεί πρόσφατα για… σχέση με Θεσσαλονικιό επιχειρηματία. «Δεν θέλω να ανοίξω συζήτηση. Ούτε νομίζω ότι ενδιαφέρει πραγματικά τον κόσμο».

Πηγή: protothema.gr

 

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.