Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ANT1: To τέλος, η πρεμιέρα και η μετακίνηση των Άγριων Μελισσών

Ο Δεκέμβριος φέρνει αλλαγές στην prime time ζώνη του ANT1. To Game of Chefs φεύγει, η Φάρμα έρχεται και οι Άγριες Μέλισσες στη μέση, σε ρόλο μπαλαντέρ.

Το… ταλαιπωρημένο Game of Chefs φτάνει επιτέλους στο τέλος του και προκαλεί τροποποιήσεις στην prime time ζώνη του ANT1.

ANT1: H Φάρμα αλλάζει την prime time
Ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, αφήνοντας αναμενόμενα ένα κενό στην ώρα προβολής του. Εκεί, λοιπόν, από τις 6 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται η Φάρμα. Το φιλόδοξο ριάλιτι με τους αγρότες θα ξεκινά στις 21:00 αλλά θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια από πέρυσι. Για την ακρίβεια θα ολοκληρώνεται στις 22:15. Αυτό σημαίνει πως και οι Άγριες Μέλισσες, με την σειρά τους θα ολοκληρώνονται ένα τέταρτο αργότερα (22:45), δίνοντας την σκυτάλη στο The 2night show ή το Ενώπιος Ενωπίω.

Τέλος, σύμφωνα με το tvnea, διαφορετική θα είναι πλέον και η prime time της Παρασκευής στον ANT1. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στο Βινύλιο θα ρίχνουν αυλαία στις 21:30 ενώ μετά θα ακολουθεί επεισόδιο στη Φάρμα, με συνολική διάρκεια 2,5 ώρες! Όσον αφορά τη late night, θα ακολουθεί το Special Report, το οποίο μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας επιστρέφει στο πρόγραμμα του καναλιού!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.